23 februari 2021

Peugeot Leasen in 2021: De Top 3

  1. Peugeot 308
  2. Peugeot 108
  3. Peugeot Partner
  4. Wilt u een Opel leasen?

Peugeot 308

Wanneer u op zoek bent naar een veilige personenauto met veel opties en comfort, dan is de Peugeot 308 een uitstekende keuze. Deze klassieker is vanaf 2007 op de Nederlandse wegen te vinden. Momenteel is de tweede generatie (T9) verkrijgbaar. De 308 is beschikbaar als sportieve hatchback of als comfortabele stationwagen die ruimte biedt voor het hele gezin. De Peugeot 308 wordt geleverd met ingebouwde navigatie, achteruitrijcamera en verkeersbordherkenning.

Peugeot 108

Zeven jaar na het uitkomen van de 308 werd de Peugeot 108 geïntroduceerd. Dit is een kleine hatchback die beschikbaar is in twee verschillende uitvoeringen; 1.0 liter VTi en 1.2 liter VTi driecilinder benzinemotor. Beide modellen zijn uitermate zuinig met de brandstof en garanderen veel kilometers. U vindt bij de 108 veel extra’s als bluetooth aansluiting, een touchscreen display en getinte ruiten.

 

Peugeot Partner

Bent u op zoek naar een nieuwe bedrijfswagen? Ook dan heeft Peugeot een ruim aanbod. Zo kunt u kiezen voor de Peugeot Partner. Sinds 1996 is deze bedrijfswagen een populair model van Peugeot. Het Franse Peugeot heeft in 2018 gekozen voor een facelift van de Partner en daarom is vandaag de dag de derde generatie te verkrijgen. Met een laadvermogen van 706 kilogram en een handige schuifdeur aan de zijkant is dit een perfecte bedrijfsauto voor elke ondernemer die veel moet vervoeren.

 

Wilt u een Peugeot leasen?

Wilt u een personenauto of bedrijfswagen leasen van Peugeot? Dat kan bij ROS finance! Bij ons vindt u zowel nieuwe modellen als occassions. Bekijk ook andere modellen in onze lease voorraad. Heeft u bij een andere garage of autodealer de Peugeot van uw dromen gezien? Ook dan kunt u uw auto laten financieren door ROS finance. Neem contact met ons op om uw opties te bespreken.

Ook interessant