28 juli 2021

SEAT Leasen in 2021: De Top 3

Eerder hebben wij gekeken naar drie populaire modellen van het Franse Citroën die in de leasevoorraad van ROS finance te vinden zijn. De modellen zijn gebaseerd op verschillende functionaliteiten en unieke eigenschappen. Deze maand kijken wij naar een ander populair automerk, namelijk het sportieve SEAT.

  1. SEAT Ibiza
  2. SEAT Leon
  3. SEAT Arona
  4. Wilt u een SEAT leasen?

SEAT Ibiza

De SEAT Ibiza is de compacte bestseller van het Spaanse SEAT. Deze personenauto is sinds 1984 te vinden op de Nederlandse wegen en staat bekend om de sportieve uitstraling. Op dit moment is het mogelijk om de vijfde generatie te verkrijgen bij ROS finance. De Ibiza is van alle gemakken voorzien, zoals cruise control, parkeersensoren en comfortabele bekleding. 

SEAT Leon

De SEAT Leon heeft veel overeenkomsten met de Ibiza, maar beschikt over meer power. De Leon maakte zijn intrede in 1999 en zit op dit moment in de derde generatie. Deze generatie kenmerkt zich door de LED verlichting en een multifunctioneel bedieningspaneel met scherm. Daarnaast beschikt de derde generatie over meerdere veiligheidssystemen, zoals adaptive cruise control en verkeersbordherkenning.

SEAT Arona

Op zoek naar een SUV? De SEAT Arona biedt uitkomst. Deze mini-SUV is beschikbaar sinds 2017 en is verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties. De kleur van het dak kan afwijken van de rest van de Arona. In de Arona vindt u een draadloze telefoonoplader, een navigatiesysteem en verschillende parkeersensoren.

Wilt u een SEAT leasen?

Wilt u een personenauto leasen van SEAT? Dat kan bij ROS finance! Bij ons vindt u zowel nieuwe modellen als occassions. Bekijk ook andere modellen in onze lease voorraad. Heeft u bij een andere garage of autodealer de SEAT van uw dromen gezien? Ook dan kunt u uw auto laten financieren door ROS finance. Neem contact met ons op om uw opties te bespreken.

Ook interessant