29 april 2021

Skoda Leasen in 2021: De Top 3

  1. Skoda Octavia
  2. Skoda Kamiq
  3. Skoda ENYAQ iV
  4. Wilt u een Skoda leasen?

 

Skoda Octavia

Wie Skoda zegt, moet ook Octavia zeggen. De Skoda Octavia is al sinds 1959 op de weg te vinden en heeft sinds die tijd meerdere facelifts meegemaakt. Op dit moment wordt de Skoda Octavia geproduceerd als vierde generatie. Zo heeft deze variant een grotere kofferbak, een digitaal instrumentenbord, head-up display en een infotainmentsysteem met touchscreen. De Skoda Octavia is een echte klassieker die door veel innovaties de aankomende jaren niet van de weg zal verdwijnen.

Skoda Kamiq

Rijdt u liever in een SUV dan in een stationwagen? Dan is wellicht de Skoda Kamiq een goede keuze. Deze compacte SUV maakte zijn intrede in 2019 en is gebaseerd op de Volkswagen T-Roc en de Seat Arona. Echter is de Kamiq groter dan deze twee auto’s, waarmee meer comfort gecreëerd wordt. Ook zijn er in de Kamiq voordelen te vinden als een DAB radio, stoelverwarming en Apple Carplay.

Skoda Enyaq iV

Tot slot behandelen wij de Skoda Enyaq iV. Dit is het antwoord van Skoda binnen het volledig elektrische autorijden. De volledig elektrische Enyaq iV is gepresenteerd in 2020 en is vanaf dit jaar verkrijgbaar in verschillende motoruitvoeringen:

  • Enyaq iV 80X: 192 kW - 257 pk
  • Enyaq iV 80: 150 kW - 200 pk
  • Enyaq iV 60: 132 kW - 177 pk
  • Enyaq iV 50: 109 kW - 146 pk

Ook is de Skoda Enyaq iV uitgerust met een prachtig panoramadak, achteruitrijcamera en lichtmetalen 20” velgen.

Wilt u een Skoda leasen?

Wilt u een personenauto leasen van Skoda? Dat kan bij ROS finance! Bij ons vindt u zowel nieuwe modellen als occassions. Bekijk ook andere modellen in onze lease voorraad. Heeft u bij een andere garage of autodealer de Skoda van uw dromen gezien? Ook dan kunt u uw auto laten financieren door ROS finance. Neem contact met ons op om uw opties te bespreken.

Ook interessant