31 juli 2018

Top 10 bedrijfswagens om te leasen in 2018

We maken de zoektocht naar uw perfecte bedrijfswagen een stuk eenvoudiger. In dit blog artikel vindt u namelijk dé top 10 bedrijfswagen om te leasen in 2018. Welke rijdt u het liefst?

1. Volkswagen Transporter (vanaf €80 /mnd)

De populairste bedrijfswagen binnen dit segment is toch echt de Volkswagen Transporter. De degelijke maar toch ook sportieve look van de Transporter is gewoon in trek bij ondernemers. Duitse kwaliteit en dus lekker betrouwbaar.

 

2. Ford Transit (vanaf €65 /mnd)

Deze complete bedrijfswagen is in verschillende uitvoeringen leverbaar en heeft een aantrekkelijke prijs. De Transit staat bekend om het comfort dat de bedrijfswagen biedt. Mede daarom staat hij op de tweede plaats binnen deze top 10.

 

3. Volkswagen Caddy (vanaf €60 /mnd)

De Volkswagen Caddy is misschien wel de slimste investering voor uw onderneming. De Caddy heeft namelijk een hoge restwaarde. Groot materiaal is niet te vervoeren met deze bedrijfswagen maar voor de middelgrote en iets kleinere spullen voldoet deze prima. 

 

4. Mercedes-Benz Sprinter (vanaf €80 /mnd)

Het grote laadvermogen van deze uiterst populaire bedrijfswagen biedt vele mogelijkheden. De prijs is echter iets hoger dan de overige modellen. Toch verdient deze krachtige Mercedes een vierde plek in deze top 10.

 

5. Opel Vivaro (vanaf €80 /mnd)

Ondernemen wordt een stuk makkelijker met de Vivaro van Opel. Deze zeer complete bedrijfswagen heeft een grote en praktische laadruimte. De meest recente Vivaro is zelfs in staat om materiaal tot maar liefst 4,15 meter te kunnen vervoeren. Deze bedrijfswagen heeft namelijk een functioneel doorlaadluik. 

 

6. Mercedes-Benz Vito (vanaf €80 /mnd)

Deze tweede Mercedes in de lijst is benoemd tot de bedrijfswagen van het jaar 2017. De krachtige Vito heeft het comfort van een echte Mercedes-Benz en uitgebreide accessoires mogelijkheden. Het maakt de bedrijfswagen ideaal voor elke ondernemer. 

 

7. Renault Trafic (vanaf €60 /mnd)

De populairste bedrijfswagen van Renault is de Renault Trafic. Deze bedrijfswagen heeft een ideaal formaat en veel verschillende opties. De Trafic is enorm populair onder bouwbedrijven en pakketbezorgers.

 

8. Renault Master (vanaf €65 /mnd)

Naast de Trafic is de Master van Renault ook erg populair. De Renault Master is de meest ruime bedrijfswagen van Renault. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt, er zijn namelijk maar liefst 300 verschillende keuze mogelijkheden. 

 

9. Peugeot Partner (vanaf €60 /mnd)

Peugeot heeft met de Partner ook een prima bedrijfswagen en verdient ook een plekje in deze top 10. Deze veelzijdige bedrijfswagen heeft een grote laadruimte en is beschikbaar in vele varianten.

 

10. Volkswagen Crafter (vanaf €95 /mnd)

Toch nog een Volkswagen. De Crafter is de grootste bedrijfswagen in zijn klasse en biedt vele mogelijkheden. De Volkswagen Crafter is perfect om grote aantallen materiaal te vervoeren. 

 

Bedrijfswagen leasen met Financial lease

Staat hier uw perfecte bedrijfswagen niet tussen? Bekijk dan onze lease voorraad. Met ruim 25.000 modellen is de kans groot dat er iets tussen zit. 

 

Ook interessant