23 juni 2020

Top 5 comfortabele personenwagens

Na een drukke werkdag wilt u in alle luxe en comfort naar huis rijden en genieten van uw verdiende rust. Met een comfortabele auto kan uw woon-werkverkeer een minder stressvolle ervaring worden en lange reizen veel rustgevender maken. Speciaal daarvoor hebben hebben een lijst samengesteld met de vijf meest comfortabele personenauto’s.

 • Top 5 meest comfortabele auto’s
  • Mercedes S-Klasse
  • Volkswagen Passat
  • Mercedes E-Klasse
  • Citroen C4 Cactus
  • Audi Q5
 • Vijf comfortabele auto’s die de top 5 net niet gehaald hebben.
 • Een comfortabele auto leasen?

Top 5 meest comfortabele auto’s

Speciaal voor u hebben we een top 5 meest comfortabele auto’s geselecteerd en vertellen we per auto waarom deze zo uitermate comfortabel is.

 • Mercedes S-Klasse
 • Volkswagen Passat
 • Mercedes E-Klasse
 • Citroën C4 Cactus
 • Audi Q5

1. Mercedes S-Klasse: Rustgevend met vooruitstrevende technologie

De Mercedes S-Klasse is een icoon onder de luxe auto’s. Met de standaard luchtvering van deze Mercedes rijdt u met gemak over rafelige oppervlakken of ongeregeldheden in de weg. Door middel van de optionele Magic Body Control wordt door cameratechnologie gebruik gemaakt om de weg te scannen, zodat de auto er automatisch voor zorgt dat de stugheid van de veringen voortdurend wordt aangepast aan de weg. De cabine is van dak tot vloer afgewerkt met luxe materialen en de stoelen zijn heerlijk zacht en geven steun. Uw ritten in deze Mercedes S-Klasse zijn gegarandeerd rustgevend en comfortabel.

Wilt u een Mercedes S-Klasse leasen? Bekijk de modellen in onze lease voorraad.

2. Volkswagen Passat: Nog altijd uiterst comfortabel

De Volkswagen Passat is een veel bescheidener auto dan de luxe Mercedes S-Klasse, maar scoort nog altijd hoog op het vlak van comfort. Dit komt onder andere door de optionele adaptieve dempers die zorgen voor een verfijnde rijkwaliteit en laten de Passat grote ongeregeldheden in de weg opvangen. Zodoende worden de bestuurder en passagiers niet gestoord tijdens hun rit. Als er aan de binnenkant van de auto wordt gekeken valt het op dat er zowel voor- als achterin genoeg ruimte om goed uit te strekken. Door alle bovengenoemde punten vinden wij dat deze auto zeker thuishoort in de top 5.

Bekijk de Volkswagen Passat modellen in onze lease voorraad.

3. Mercedes E-Klasse Estate: Stijlvol en boordevol technologie

Hoewel het niet echt de luxe van de S-Klasse biedt, is de Mercedes E-Klasse Estate nog steeds één van de meest luxueuze auto’s die u kunt kopen. De cabine is stijlvol, zit boordevol technologie en uitgerust met indrukwekkend comfortabele stoelen met veel rugsteun. De optionele luchtvering geeft de praktische E-Klasse Estate een aangename zwevende sensatie waardoor onverharde of ruige wegdekken nauwelijks merkbaar zijn. 

Heeft u interesse in de geweldige Mercedes E-Klasse Estate? Bekijk onze modellen in de lease voorraad.

4. Citroën C4 Cactus: Comfort voor een vriendelijk prijsje

De Citroën C4 Cactus is een briljante optie als u een comfortabele en bovenal betaalbare auto wil leasen. De auto herkent u gelijk door het futuristische lichaam van de auto. In de cabine kunt u comfortabel zitten met een gezin van vier, waarbij ook nog eens genoeg ruimte in de kofferbak is voor eventuele bagage voor een vakantie. De veringen zijn standaard afgestemd op comfort in plaats van een sportieve wegligging, zodat lange ritten veel draaglijker worden en een scheur in het wegdek geen schok door de auto veroorzaakt. Al met al is de Citroën C4 Cactus betaalbaar en biedt het veel comfortabiliteit. Hierdoor hoort deze auto in de top 5 thuis.

Een Citroën C4 Cactus leasen? Bekijk de modellen in onze lease voorraad.

5. Audi Q5: Ontspannen en stoer

De Audi Q5 is een geweldige alleskunner uit de SUV-familie van Audi. De Audi Q5 is luxueus van binnen en vanaf de buitenkant ziet deze er stoer uit. De Q5 is een geweldige auto om in te rijden en met haar enorme stabiliteit en nauwkeurige bediening biedt de auto veel comfortabele ritten. Door de optionele luchtvering rijdt de Audi met gemak over het moeilijkste wegdek. Het is aangenaam stil tijdens het rijden met haar dieselmotoren die behoren tot de stilste die momenteel worden verkocht.

Bekijk de Audi modellen in onze leasevoorraad.

Vijf comfortabele auto’s die de top 5 net niet gehaald hebben…

Een selectie maken van de vijf meest comfortabele auto’s niet gemakkelijk, dit zijn vijf andere auto’s die het lijstje net niet hebben gehaald. Wat dacht u bijvoorbeeld van de opmerkelijk comfortabele Hyundai i10. De binnenkant van deze auto is erg slim gebouwd. Er is voldoende ruimte voor vier volwassenen om comfortabel te zitten tijdens de rit, terwijl de achterbak groot genoeg is voor de wekelijkse boodschappen of eventuele bagage. 

Een andere auto die de lijst net niet gehaald heeft is de Opel Astra. De auto is misschien wat gewoontjes maar onder de knappe carrosserie schuilt een werkelijk indrukwekkende auto. De vering van deze Opel is bijvoorbeeld uitstekend en rijdt moeiteloos over de ergste hobbels of diepere kuilen. Naast de Opel en Hyundai waren ook de sportieve BMW 5 serie, de verfijnde Nissan Qashqai en de luxe Range Rover dichtbij onze gekozen top vijf.

Een comfortabele auto leasen?

Bent u na het lezen van deze blog enthousiast geworden over één van deze auto’s of over het leasen van een nieuwe of tweedehands auto in het algemeen? Bekijk dan onze leasevoorraad, selecteer de auto die voldoet aan uw wensen en eisen en vul de leasecalculator in om uw maandelijkse leasebedrag te berekenen.

Ook interessant