11 april 2024

Top 5 elektrische bedrijfswagens

Bij ROS finance streven we ernaar om onze klanten te helpen bij het maken van de beste keuzes op het gebied van mobiliteit. Daarom hebben we voor u een overzicht samengesteld van de top 5 elektrische bedrijfswagens die momenteel op de markt zijn. Of u nu op zoek bent naar een betrouwbare bestelwagen voor uw bedrijf of een wagenpark dat aansluit bij uw duurzaamheidsdoelstellingen, deze elektrische voertuigen bieden een combinatie van prestaties, betrouwbaarheid en milieuvriendelijkheid.

  1. Mercedes-Benz eSprinter
  2. Volkswagen ID. Buzz Electric
  3. Volkswagen e-Crafter
  4. Renault Master e-tech
  5. Ford E-Transit

Mercedes-Benz eSprinter

De Mercedes-Benz Sprinter is een begrip in de wereld van bedrijfswagens, en de elektrische variant is niet anders. Met zijn robuuste ontwerp, veel laadruimte en indrukwekkende actieradius is de Sprinter Electric perfect voor zowel stedelijke leveringen als langeafstandsroutes. Bovendien biedt Mercedes-Benz uitstekende service en ondersteuning voor hun elektrische voertuigen, waardoor het een betrouwbare keuze is voor bedrijven van elke omvang.

Volkswagen ID.Buzz

De Volkswagen ID. Buzz staat bekend om zijn betrouwbaarheid en veelzijdigheid, en de elektrische versie is daar geen uitzondering op. Met een ruime laadruimte, geavanceerde technologie en een efficiënte elektrische aandrijflijn is de ID.Buzz ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een milieuvriendelijke oplossing voor hun transportbehoeften.

Volkswagen e-Crafter 

Voor bedrijven die op zoek zijn naar een groter voertuig is de Volkswagen e-Crafter een uitstekende keuze. Meer dan genoeg laadruimte, geavanceerde veiligheidsvoorzieningen en een indrukwekkende actieradius biedt de e-Crafter  alle voordelen van elektrisch rijden zonder concessies te doen aan prestaties of betrouwbaarheid.

Renault Master e-tech 

De Renault Master e-tech staat bekend om zijn veelzijdigheid en efficiëntie, en de elektrische variant is een uitstekende keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een milieuvriendelijke bedrijfswagen. Genoeg plek om je apparatuur in op te bergen, comfortabel interieur en betrouwbare prestaties is de Master een slimme keuze voor allerlei bedrijfsactiviteiten, van stadsleveringen tot langeafstandstransport.

Ford E-Transit

De Ford E-Transit, gepland voor release medio 2024, bouwt voort op de erfenis van een van 's werelds meest geliefde bedrijfswagens. De elektrische variant belooft alle voordelen van elektrisch rijden in een vertrouwd en veelzijdig pakket. Met zijn robuuste ontwerp, geavanceerde technologie en betrouwbare prestaties is de E-Transit een ideale keuze voor bedrijven die streven naar duurzaamheid en efficiëntie.

Onze elektrische bedrijfswagens: lease of financier met ROS finance

Wil je een van deze elektrische bedrijfswagens leasen of financieren? Bij ROS finance staan we klaar om u te helpen bij het vinden van de beste oplossing voor uw bedrijf. Neem contact met ons op voor meer informatie over zowel de bedrijfswagens als onze financieringsmogelijkheden en ontdek hoe we u kunnen ondersteunen bij de overstap naar elektrische mobiliteit.

Ook interessant