12 januari 2023

Top 5 elektrische lease auto’s

Wie op zoek is naar een elektrische auto, voert ROS finance als bestemming in. Of u op zoek bent naar een compacte stadsauto, ruime gezinsauto of karakteristieke zakenauto, wij helpen u graag bij het vinden van het perfecte elektrische model. Om u voorbereid op weg te laten gaan, hebben wij een top 5 samengesteld van elektrische modellen. De onderstaande top 5 is in willekeurige volgorde weergegeven.

  1. Škoda Enyaq iV
  2. Peugeot e-208
  3. Kia Niro Electric
  4. Kia EV6
  5. Volvo XC40 Recharge
  6. Leasen bij ROS finance

 

1. Škoda Enyaq iV

​​De Škoda Enyaq iV is een volledig elektrische auto waar u als leaserijder alleen maar van kunt dromen. Met een uniek ontwerp, krachtige prestaties en ongelooflijke technologie, is de Enyaq iV één van de meest veelzijdige en dynamische elektrische auto's die op de wegen te vinden is.

De Enyaq iV heeft een modern, aerodynamisch ontwerp met de kenmerkende Škoda-lijnen. Het exterieur is opvallend, met een groot aantal slimme technologische functies, waaronder een automatisch dimmend zonnescherm, LED-verlichting en dynamische knipperlichten. De Enyaq iV is uitgerust met een krachtige elektrische motor die tot 300 km/u kan gaan. Het model is ook voorzien van een batterijcapaciteit van 82 kWh, waardoor u urenlang kunt rijden zonder te stoppen om op te laden.

De Enyaq iV biedt ook een scala aan technologische functies. De Tsjechische personenauto is uitgerust met een intelligent navigatiesysteem dat u naar de bestemming wijst waar u het beste kunt laden. Ook is de elektrische wagen voorzien van een parkeerassistent, die u helpt veilig in te parkeren. Het interieur van de Enyaq iV is net zo veelzijdig als het exterieur. Het is uitgerust met een breed scala aan comfortabele functies, waaronder een infotainmentsysteem met spraakbesturing, een draadloos oplaadstation, een panoramisch schuifdak en een krachtige audio-installatie. De Enyaq iV is ook uitgerust met veel slimme veiligheidsfuncties, waaronder adaptieve cruise control, lane-assist, verkeersbordenherkenning, dodehoekwaarschuwing en een autonoom noodremsysteem. 

Wanneer u op zoek bent naar een innovatieve, krachtige en veelzijdige elektrische auto, is de Škoda Enyaq iV een uitstekende keuze.In onze lease voorraad vindt u ruim 30 Škoda Enyaq iV modellen. Bekijk ons hier aanbod.

 

2. Peugeot e-208

De Peugeot e-208 is de meest revolutionaire auto in de Peugeot-line-up. Deze elektrische personenauto is één van de laatste innovaties van het Franse merk en brengt een ongekend niveau van comfort en prestaties samen in een compact, aantrekkelijk pakket. Met zijn krachtige elektrische aandrijving, indrukwekkende stijl en ongeëvenaarde comfort, is de Peugeot e-208 de ultieme keuze voor de milieubewuste rijder die op zoek is naar een auto die de weg naar een duurzame toekomst kan helpen vormen.

De Peugeot e-208 heeft een krachtige elektrische aandrijving, die u een soepele, stille en zuinige rit biedt. Met een actieradius van 340 km is deze Franse auto perfect voor lange afstanden. De elektrische auto is uitgerust met de nieuwste technologie, waaronder Bluetooth-connectiviteit, een navigatiesysteem, een premium audio-installatie en vele andere functies. Voor een optimale prestatie is de Peugeot e-208 uitgerust met een krachtige 50 kWh-accu, die een topvermogen van 136 pk levert. Dankzij het krachtige aanbod van de elektrische aandrijving, heeft de Peugeot e-208 een 0–100 km/u-acceleratie van minder dan 8 seconden.

Net als de andere elektrische leaseauto’s in deze lijst is de Peugeot e-208 is uitgerust met een aantal innovatieve veiligheidsvoorzieningen. Zo is het model voorzien van adaptieve cruise control, vermoeidheidsherkenning en een elektronisch stabiliteitsprogramma. Met deze veiligheidsmaatregelen bent u verzekerd van een veilige en comfortabele rit. 

De Peugeot e-208 is een auto die voor iedereen geschikt is. Of u een gezin heeft of alleen zakelijk reist. De auto is ook zeer milieuvriendelijk, waardoor u de kosten voor uw dagelijkse ritten kunt verlagen. Kortom, de Peugeot e-208 is de perfecte auto voor iedereen die op zoek is naar een milieuvriendelijke, comfortabele en krachtige auto. Zou u de Peugeot e-208 willen leasen bij ROS finance? Bekijk dan de beschikbare modellen in onze lease voorraad

 

3. Kia Niro Electric

De Kia Niro Electric is een perfecte, volledig elektrische personenauto voor milieubewuste autoliefhebbers. Met een modern ontwerp, uitstekende prestaties en een lange actieradius, is de Kia Niro Electric het perfecte model voor iedereen die op zoek is naar een milieuvriendelijke auto.

De Kia Niro Electric heeft een modern ontwerp dat perfect past bij de moderne trend. Het Zuid-Koreaanse model heeft een robuuste voorkant, terwijl de achterzijde een moderne look heeft. Het voertuig heeft ook een knappe lijn in het midden, die een onderscheidend uiterlijk geeft. 

Eén van de grootste voordelen van de Kia Niro Electric is de lange actieradius. Met de grote actieradius van 382 km is de Kia Niro Electric één van de meest betrouwbare auto's op de markt. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het opnieuw opladen van uw auto tijdens lange ritten. Ook beschikt deze Aziatische personenauto over een snel oplaadsysteem waarmee hij in een korte periode kan worden opgeladen.

De Kia Niro Electric beschikt ook over diverse, uitstekende prestaties. Het voertuig is voorzien van een krachtige elektromotor die een vermogen van 64 kWh levert. Dit is voldoende om de Niro Electric vlot en zonder moeite te laten accelereren. Het voertuig heeft ook een goede acceleratie en een hoge topsnelheid. Daarnaast beschikt het model over een groot aantal moderne technologische functies, waaronder een modern navigatiesysteem, een Bluetooth-connectiviteit, een hoge kwaliteit audio-installatie en een multifunctioneel stuur.

Kortom, de Kia Niro Electric is het ultieme voertuig voor milieubewuste autoliefhebbers. Met een modern ontwerp, uitstekende prestaties en een lange actieradius, is de Kia Niro Electric een must-have voor iedereen die op zoek is naar een milieuvriendelijke, betrouwbare en betaalbare auto. Stapt u binnenkort in uw Kia Niro Electric? Bekijk onze lease voorraad voor de beschikbare modellen.

 

4. Kia EV6

Het tweede model van Kia in deze lijst is de EV6. Een revolutionaire auto en het meest duurzame model tot nu toe. Met de EV6 krijgt u de ultieme combinatie van stijl, prestaties en duurzaamheid. De EV6 is Kia’s eerste 100% elektrische auto en biedt een verbluffend niveau van duurzaamheid. Het model is uitgerust met een krachtige elektrische motor die de auto in staat stelt om een maximumsnelheid van 224 km/u te bereiken.

De EV6 is ook uitgerust met een breed scala aan geavanceerde technologieën, waaronder een infotainmentsysteem, ademend luchtfilter, geavanceerd veiligheidssysteem en een aantal comfortabele interieuropties. De Kia EV6 biedt ook een uitstekende prestatie op het gebied van verbruik.

De elektrische motor heeft een gecombineerde range van meer dan 480 kilometer, wat betekent dat u ver kunt reizen zonder op te laden. Het opladen van de Kia EV6 is ook eenvoudig. De EV6 kan worden opgeladen met een standaard stekker en heeft een laadvermogen van maximaal 350 kW, waarmee u de auto in minder dan 20 minuten kunt opladen. 

De Kia EV6 is tevens voorzien van een modern en stijlvol design. Het is uitgerust met een verfijnde voor- en achterbumper, kenmerkende LED-koplampen en een glanzende grille. De interieuropties zijn net zo verfijnd, met een geraffineerd stuurwiel, comfortabele stoelen en een ruim aanbod aan veiligheidsvoorzieningen. 

Al met al is de Kia EV6 een personenauto met veel nieuwe technologieën en een uitmuntende prestatie. De combinatie van duurzaamheid, stijl en prestaties maakt de Kia EV6 de ultieme auto voor iedereen die op zoek is naar een milieuvriendelijke en betrouwbare auto. Wanneer u op zoek bent naar een nieuw of tweedehands model van de Kia EV6, klikt u hier voor de beschikbare modellen.


 

5. Volvo XC40 Electric

De XC40 Electric van het Zweedse Volvo is een personenauto die de eisen van de moderne wereld op het gebied van elektrische mobiliteit volledig beantwoordt. Met een uitzonderlijke prestatie en de nieuwste technologie is deze auto het ideale vervoermiddel om te reizen.

De Volvo XC40 Electric is voorzien van een krachtige elektrische motor, zodat u veilig en krachtig kunt rijden. Met een actieradius van maar liefst 400 kilometer, kunt u gerust de weg op, zonder zorgen dat u stil komt te staan. Ook zit er een lader in de auto waarmee u uw elektrische auto kunt opladen tot 80% in 40 minuten. 

Daarnaast is de Volvo XC40 Electric voorzien van een verscheidenheid aan technologieën die uw rit comfortabeler, veiliger en aangenamer maken. Met geavanceerde veiligheidsvoorzieningen zoals de City Safety-technologie, krijgt u waarschuwingen voor obstakels en andere potentiële gevaren.

Ook is de XC40 Electric voorzien van een modern infotainmentsysteem dat uw rit comfortabeler maakt. U kunt met het infotainmentsysteem muziek en video's afspelen, navigeren en zelfs uw smartphone verbinden met de auto.

Al met al biedt de Volvo XC40 Electric u een uitzonderlijke prestatie, innovatieve technologie en een comfortabele rit. Met deze auto bent u verzekerd van een veilige en krachtige rit, waarmee u gerust de wereld kunt verkennen. Bent u geïnteresseerd in het leasen van de Volvo XC40 Electric? Bekijk onze ruimte lease voorraad voor ruim 200 modellen.

 

Leasen bij ROS finance

Heeft u uw favoriete elektrische auto niet in deze top 5 gezien, maar heeft u uw favoriete model wel bij een andere dealer of garage zien staan? Ook in dat geval is financial lease via ROS finance mogelijk. Binnen 24 uur rijdt u de weg op tegen een vast en laag bedrag per maand. Met behulp van onze lease calculator berekent u snel uw maandelijkse leasebedrag.

Ook interessant