11 maart 2022

Top 5 lease modellen voor elektrisch rijden in 2022

De afgelopen jaren werd er een enorme hoeveelheid aan elektrische personenauto’s op de markt gebracht. Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe of tweedehands elektrische personenauto, bent u bij ROS finance aan het juiste adres. U heeft bij ons de keuze uit ruim 30.000 auto’s van meer dan 500 verschillende autodealers en garages. Om het u nog makkelijker hebben wij een top 5 van lease modellen in 2022 samengesteld.

  1. Volkswagen ID.5
  2. Skoda ENYAQ iV
  3. BMW iX
  4. Hyundai IONIQ 5
  5. Audi e-tron

Volkswagen ID.5

Wie zegt dat elektrisch niet elegant kan zijn, heeft het mis. De Volkswagen ID.5 is namelijk het perfecte tegenargument. Als eerste volledig elektrische SUV coupé combineert de nieuwste ID de kracht van een SUV met het stijlvolle design van een coupé.

Dankzij het silhouet van deze elektrische crossover profiteert u van de perfecte aerodynamica. Hierdoor kent de personenauto een minimale weerstand en dus meer efficiëntie en een grotere actieradius. Ten opzichte van de ID.3 en ID.4 is ook het interieur voorzien van een upgrade. Van binnen is alles slim ontworpen met intuïtieve bediening en meer dan genoeg ruimte. Zo is dit model standaard uitgevoerd met de ID.software 3.0. Hiermee is sneller opladen mogelijk en de stembediening is daarnaast verbeterd. De nieuwe ID.5-modellen leggen de volgende kilometers af op weg naar autonoom rijden.

In de lease voorraad van ROS finance vindt u ruim 45 Volkswagen ID.5 modellen. Bekijk hier ons aanbod.

Skoda ENYAQ iV

De Skoda ENYAQ iV is de eerste emissievrije SUV van het Tsjechische automerk. Deze personenauto wordt vaak in een adem genoemd met de Volkswagen ID.4 en de Audi Q4 e-tron. Toch zijn er duidelijke punten waarop de ENYAQ iV zich weet te onderscheiden. Vooral het interieur van deze Skoda is onderscheidend. Het oogt klassiek, straalt klasse uit en is erg deftig. Een mooi detail is de sierlijke deurgreep, welke lijkt te zweven vanwege de ontbrekende omlijsting. Daarnaast beschikt dit model over een enorme binnenruimte en biedt de auto een fijne rijervaring. 

Er bestaan vijf verschillende versies en drie accupakketten van deze Skoda: 52, 58 of 77 kWh. De versie met het kleine accupakket (actieradius van 355 kilometer) komt later op de markt. Met het middelste- en grootste accupakket is een afstand van 413 tot 537 kilometer af te leggen.

Bent u benieuwd naar de Skoda ENYAQ iV? Bekijk dan de beschikbare modellen in onze lease voorraad. 

BMW iX

De BMW iX is een futuristisch ogende personenauto, waar menig autohart sneller van gaat kloppen. Qua formaat kunt u dit model vergelijken met de BMW X5 of X6, maar omdat de BMW iX zo innovatief is, mag vergelijken eigenlijk niet. In de iX neemt u plaats in volledig opnieuw ontworpen stoelen en beschikt u over zelfherstellende materialen. Daarnaast kunt u genieten van onopvallende slimme techniek en profiteert u van onovertroffen duurzaamheid. 

Bij een lichte aanraking van het stroompedaal begint deze BMW direct te rijden. Met de 5e generatie BMW eDrive elektromotor geniet u van een vermogen zodat u van 0 naar 100 kilometer per uur sprint in 4.6 seconden. Niet alleen in de rechte stukken is het genieten. Dankzij de ongekende tractie van BMW xDrive en de rijassistentie belooft deze personenauto veel rijplezier.

Nieuwsgierig geworden naar de BMW iX? Neem een kijkje in onze lease voorraad voor de beschikbare iX modellen.

Hyundai IONIQ 5

Afgelopen jaar was de Hyundai IONIQ 5 zonder enige twijfel één van de belangrijkste elektrische nieuwkomers. Het is het eerste model van de volledig nieuwe elektrische IONIQ lijn. Met deze elektrische personenauto beschikt u over een vooruitstrevende laad- en accutechniek. Het is één van de eerste auto’s die voorzien is van een 800V- systeem waarmee snelladen erg stabiel en vlot verloopt.

De IONIQ 5 wordt regelmatig vergeleken met een klassieke hatchback, maar deze personenauto is stukken groter. Qua afmetingen is dit model beter te vergelijken met de Tucson van dezelfde fabrikant. Voor de IONIQ 5 kan maar liefst 232 kW via DC-snelladen worden geladen bij snellaadstations. Hierdoor heeft u maar slechts achttien minuten nodig om van 10% naar 80% op te laden. Hiermee is het één van de eerste personenauto’s die zo geavanceerd is en hiermee onderscheidt hij zich van de concurrentie.


Audi e-tron

Gaan en staan waar u wilt en een nieuwe vorm van mobiliteit. Dat is waar de Audi e-tron voor staat en het is ook nog eens vanzelfsprekend. De Audi e-tron wordt aangedreven door twee elektromotoren. Hierdoor heeft deze SUV altijd een sterke start, wat doet denken aan een sportauto. Daarnaast zorgt de elektrische vierwielaandrijving, een nieuwe generatie van quattro, voor optimale tractie en dynamiek. Deze Audi beschikt over een actieradius van maximaal 320 kilometer en een snelheid tot 200 kilometer per uur.

Nog niet overtuigd? In het topsegment is de Audi e-tron uitgeroepen tot de nummer 1 in de verkiezing “EV het jaar 2022”. En bij ROS finance is dit model beschikbaar! Bekijk hiervoor onze lease voorraad aan e-trons en rijdt binnen 24 uur de weg op. Wij hebben bijna altijd een ruime voorraad beschikbaar.


Leasen bij ROS finance

Staat uw favoriete elektrische personenauto hier niet tussen en heeft u dit model wel bij een andere dealer of garage zien staan? Ook dan is financial lease via ROS finance mogelijk. Rijd binnen 24 uur de weg op tegen een vast en laag bedrag per maand. Bereken met behulp van onze lease calculator uw maandelijkse leasebedrag.

Ook interessant