25 januari 2018

Top 5 meest geleasde bedrijfswagens kwartaal 4

Benieuwd welke bedrijfswagens in het laatste kwartaal van 2018 het meest geleasd werden via ROS finance? Lees dan snel verder en wie weet komt u op ideeën voor het leasen van een bedrijfswagen in 2019. Ook dit jaar helpt ROS finance u graag met de financiering van uw bedrijfswagen. 

1.  Mercedes-Benz Sprinter

De Mercedes-Benz Sprinter staat al jarenlang bovenaan in de top 5 meest geleasde bedrijfswagens en wordt daarom ook wel een ‘legendarische bedrijfswagen’ genoemd. Met een maximale laadruimte van 17 m3 en een laadvermogen van 2.755 kg is het ook niet vreemd dat de Sprinter zo geliefd is onder zakelijke rijders. 

De Mercedes-Benz Sprinter bedrijfswagen staat bekend om zijn kracht en stijlvolle vormgeving. Het Combi-model beschikt bovendien over een grote laadruimte en kan tot wel negen personen vervoeren. Kortom: de Mercedes-Benz Sprinter is een bedrijfswagen met eindeloze mogelijkheden en vervoert zowel materialen als personen op een zeer efficiënte manier. 

Bekijk hier onze leasevoorraad met Mercedez-Benz Sprinter bedrijfswagens.

2. Ford Transit Custom

De Ford Transit Custom: ook een bedrijfswagen die al jaren terugkomt in deze top 5. De Transit Custom is leverbaar als gesloten bedrijfswagen met zowel een korte als lange wielbasis, 4 motoren en maximaal 3 zitplaatsen, maar ook met lange en korte wielbasis en dubbele cabine met maximaal 6 zitplaatsen. Een personenbus met maximaal 9 zitplaatsen maakt het segment compleet. Deze comfortabele, efficiënte bedrijfswagen heeft een laadvermogen van 685 kg to 1459 kg. De Transit Custom dubbele cabine heeft een interne laadhoogte van 1406 mm. 

Wilt u ook rondrijden in de Ford Transit Custom? Bekijk hier onze leasevoorraad.

3. Volkswagen Transporter

Comfortabel, veilig en zuinig: dat is waar de Volkswagen Transporter voor staat. Al jarenlang staat de Volkswagen Transporter in het rijtje van meest verkochte bedrijfswagens. Ook bij ROS Finance is de Transporter al langere tijd één van de populairste bedrijfswagens. De zesde generatie van de Transporter biedt de grootste laadruimte in zijn klasse. Twee wielbases en drie dakvarianten geven een laadruimte van 5,8 tot 9,3 m3 en bieden een maximaal laadvermogen van 0,8 tot 1,4 ton. Bij ROS Finance kun je de Volkswagen Transporter al leasen vanaf €103,- per maand. 

Ook een Volkswagen leasen? Bekijk hier onze leasevoorraad met Volkswagen Transporter bedrijfswagens.

4. Renault Trafic

De Renault Trafic is een zeer compacte bedrijfswagen in zijn klasse. Dankzij de ergonomische stoelen, het verstelbare stuurwiel en de diverse opbergmogelijkheden die de Renault Trafic heeft, is het net alsof je een mobiel kantoor hebt. Zo neem je je complete werkplaats mee naar iedere klus. De look van deze bedrijfswagen is sterk en vastberaden, vanwege de expressieve koplampen, brede bumpers en vergroot logo. 

Met een extra lange laadruimte is de Renault Trafic de ideale bedrijfswagen: efficiënt voor passagiers en vracht. Optioneel is er aan de tweede zijkant nog een schuifdeur mogelijk voor extra gemakkelijk in- en uitstappen. 

Ook de compacte Renault Trafic leasen? Bekijk hier onze leasevoorraad. 

5. Renault Master

Deze bedrijfswagen is de meest verkochte lichte bedrijfswagen van Europa. Wist u dat de Renault Master beschikbaar is in maar liefst 300 verschillende versies? Dat betekent dat er altijd wel een Master is die bij u past. De Master is tevens de grootste bedrijfswagen van Renault en beschikt optioneel over vele voordelen zoals: laadruimtebescherming, 150 liter opbergruimte voorin, hill-start assist en 270 graden-draaibare achterdeuren. De Renault Master is een trouwe bedrijfswagen waarbij kwaliteit en gebruiksgemak hoog in het vaandel staat. 

Wilt u een Renault Master leasen? Bekijk onze Renault Master modellen in de leasevoorraad.


Bent u ondernemer of zzp’er en wilt u een één van deze bedrijfswagens leasen met financial lease? Vul uw informatie in in de leasecalculator en vraag een vrijblijvende offerte aan. U kunt al binnen 24 uur rondrijden in uw leaseauto! 

Ook interessant