3 januari 2018

Top 5 meest geleasde personenauto’s kwartaal 4 2019

Bent u ondernemer en op zoek naar een nieuwe of tweedehands personenauto? Doe inspiratie op en bekijk de vijf personenauto’s die in het laatste kwartaal van 2019 het meest werden geleased bij ROS finance. Wie weet zit uw nieuwe auto er wel tussen!

Tesla Model 3

De Tesla Model 3 is geen onbekende in het rijtje van de top vijf meest geleasde personenauto’s. Dit keer staat deze snelle auto helemaal bovenaan. Elektrisch rijden wordt steeds populairder en is tegenwoordig ook steeds aantrekkelijker voor de zakelijke rijder. De Model 3 heeft het in zich om in 3,4 seconden van nul naar honderd kilometer per uur te gaan. Daarnaast is hij zo ontworpen dat hij erg veilig is en een betrouwbaar gevoel geeft aan zijn bestuurder. De auto is volledig elektrisch en kan gemakkelijk ‘s nachts of onderweg worden opgeladen. 

Bent u op zoek naar een innovatieve en comfortabele auto? Dan is de Tesla Model 3 misschien wel iets voor u. Bekijk deze personenauto in onze leasevoorraad.

Mercedes-Benz C-Klasse

De runner-up in het rijtje is de Mercedes-Benz-C-Klasse. Samen met de grotere E-Klasse kan deze personenauto niet ontbreken wanneer we het hebben over de populairste Mercedes-Benz modellen. De C-modellen beschikken doorgaans over achterwielaandrijving en een 4- of 6-cilindermotor. De motoren die in dit model worden geplaatst zijn stil, krachtig en zorgen voor een geleidelijke opbouw van het vermogen van de auto. Kiest u graag voor comfort, veiligheid en uitstraling? Dan past de C-Klasse bij u.

Lange afstanden afleggen, maar nog steeds comfortabel rijden? Bekijk de Mercedes-Benz C-Klasse in onze leasevoorraad.

Volkswagen Golf

In het derde kwartaal van 2019 was de Golf nog koploper, maar nu mag hij genoegen nemen met een mooie derde plek. De Volkswagen Golf komt zeker in veel top 5-rijtjes voor en behoort tot de meest verkochte en geleasde auto’s in Europa. De auto verscheen voor het eerst in 1974 en is sindsdien steeds populairder geworden. Inmiddels zijn er ruim 30 miljoen exemplaren verkocht. De Volkswagen Golf is verkrijgbaar als diesel, benzine of zelfs elektrisch aangedreven. U kiest de Golf die bij u past.

Denkt u dat de Golf bij u als ondernemer past? Bekijk dan nu ruim 900 uitvoeringen van de Volkswagen Golf in onze leasevoorraad.

BMW 5-serie

Voor wie op zoek is naar een luxe gezinsauto, kan de BMW 5-serie wel eens de ideale personenauto zijn. De 5-serie is een ruime auto met een slimme, krachtige afwerking. Het interieur is fris, modern en overzichtelijk. De 5-serie heeft iets meer ruimte dan de 3-serie, waardoor een rit in deze auto ontspannen en luxueus is. Dat is te merken aan een grote hoeveelheid beweegruimte en de vele slimme opslagruimtes. U kunt kiezen voor zowel een benzine- als dieselmotor

Benieuwd naar de verschillende uitvoeringen van de BMW 5-serie? Bekijk ze in onze leasevoorraad.

Volkswagen Polo

Last but not least. Volkswagen vertegenwoordigt zich met twee modellen in deze top vijf. De klassieke Volkswagen Polo is ruim, sportief en luxe uitgerust. Een ritje in de Polo voelt aangenaam en veilig, dankzij vele innovatieve aspecten. De Volkswagen Polo is al vanaf 1975 op de markt en heeft sinds de eerste versie al veel optische en technische veranderingen ondergaan. Alle modellen zijn inmiddels iets veranderd met een upgrade. De nieuwe Volkswagen Polo is beschikbaar met verschillende motorsystemen.

Is de Volkswagen Polo iets voor u als ondernemer? Bekijk deze auto in onze leasevoorraad.

Ook interessant