29 juni 2022

Top 5 zakelijke lease modellen in 2022

Wie op zoek is naar een lease auto, neemt de eerste afslag naar ROS finance. Of u op zoek bent naar een compacte stadsauto, ruime gezinsauto of karakteristieke zakenauto, wij helpen u graag bij het vinden van het perfecte zakelijk model. Om u op weg te helpen hebben wij een top 5 opgesteld van zakelijke lease modellen in 2022. De onderstaande top 5 is in willekeurige volgorde weergegeven.

  1. Skoda Octavia
  2. Tesla Model 3
  3. Volkswagen Polo
  4. Peugeot 208
  5. Ford Focus
  6. Leasen bij ROS finance

1. Skoda Octavia

Als eerste lichten wij het meest gekozen model van het Skoda-assortiment uit: de Skoda Octavia. Dat is niet zonder reden. Deze leaseauto uit de middenklasse staat bekend om zijn veelzijdigheid. Ook het strakke en stijlvolle design valt direct op wanneer er een blik wordt geworpen op de Octavia. Van binnen is deze Tsjechische auto voorzien van de meest innovatieve features, waaronder slimme assistenten en een plug-in hybride aandrijving.

Met een laadruimte tot maar liefst 1.565 liter is dit zakelijke lease model ruim te noemen. Mede daarom is de betrouwbare Skoda Octavia niet alleen favoriet onder de zakelijke rijder, maar is hij ook geschikt voor het hele gezin.


In onze lease voorraad vindt u ruim 275 Skoda Octavia modellen. Bekijk ons hier aanbod.

2. Tesla Model 3

In een top 5 van zakelijke lease modellen kan een Tesla natuurlijk niet ontbreken. De indrukwekkende elektrische prestaties en het strakke design zijn van een hoog niveau. Daarbij komt kijken dat de Model 3 erg goed scoort qua veiligheid. 

Het Amerikaanse merk Tesla staat bekend om het futuristische en minimalistische design. De Model 3 is hier geen uitzondering op. Van binnen is het 15 inch touchscreen hier een goed voorbeeld van. Via dit systeem krijgt de Model 3 alle draadloze software-updates. Die geven de auto nieuwe functies, functionaliteiten en prestaties.
 

In 2020 was de Tesla Model 3 zelfs één van de bestverkochte auto’s van Nederland. Met deze elektrische auto bent u verzekerd van veel rijplezier en een combinatie van luxe en minimalistisch design, met een praktische actieradius en hoge laadsnelheid. Het model is beschikbaar in drie uitvoeringen: de Standard Range, Longe Range en Performance met een actieradius van 430 km, 580 km en 567 km.

Zou u de Tesla Model 3 willen leasen bij ROS finance? Bekijk dan de beschikbare modellen in onze lease voorraad

3. Volkswagen Polo

Zonder twijfel is de Volkswagen één van de meest bekende en geliefde auto’s in Nederland. In veel toplijstjes heeft de Polo een plekje veroverd. Voor de zachte leaseprijs krijg je ontzettend veel terug en heb je ook nog eens de keuze uit veel verschillende uitvoeringen. De zesde generatie is zelfs sportiever, ruimer en luxer dan ooit tevoren, terwijl het basismodel al rijk is uitgerust met veel features.

Stap jij binnenkort in jouw nieuwe Volkswagen Polo? Bekijk onze ruimte lease voorraad voor de ruim 750 beschikbare modellen.

4. Peugeot 208

Wie een compacte zakelijke leaseauto wilt hoeft niet verder te zoeken dan de Peugeot 208. Met de kenmerkende LED-verlichting aan de voor- en achterkant en de opvallende gele en blauwe uitvoeringen, viel het Franse model vanaf de introductie als snel op. Wat ook opvalt bij dit model is de stoere voor- en achterbumper. 

Niet alleen het exterieur is opvallend, ook het interieur ziet er futuristisch uit en beschikt in sommige modellen over een 3D digitaal instrumentarium. Least u de volledig elektrische e-208, dan kunt u een actieradius van tot 340 kilometer verwachten.

Wanneer u op zoek bent naar een nieuw of tweedehands model van de Peugeot 208, klikt u hier voor de beschikbare modellen.

5. Ford Focus

Het laatste model van deze top 5 is de Ford Focus. De nieuwste generatie heeft vanuit Amerika extra sportieve looks meegekregen en is daarnaast ruimer dan zijn voorganger. Hij is te leasen in zowel een hatchback als een station uitvoering. 

De Focus is ruim, luxe en bovenal comfortabel. Wij kijken er dan ook niet gek van op dat deze Ford meerdere prijzen in de wacht heeft weten te slepen. Zo mag de Focus Car of the Year en Most Popular Car genoemd worden. Mede door de vriendelijke leaseprijs en de fijne rijeigenschappen is dit meer dan terecht. Dit model is uitermate geschikt als zakenauto, maar ook zeker als familieauto.

Bent u geïnteresseerd in het leasen van de Ford Focus? Bekijk onze ruimte lease voorraad voor ruim 200 modellen.

Leasen bij ROS finance

Heeft u uw favoriete zakelijke leaseauto niet in deze top 5 gezien, maar heeft u uw favoriete model wel bij een andere dealer of garage zien staan? Ook in dat geval is financial lease via ROS finance mogelijk. Binnen 24 uur rijdt u de weg op tegen een vast en laag bedrag per maand. Met behulp van onze lease calculator berekent u snel uw maandelijkse leasebedrag.

Ook interessant