9 september 2021

Toyota Leasen in 2021: De Top 3

  1. Toyota Yaris
  2. Toyota C-HR
  3. Toyota Aygo
  4. Wilt u een Toyota leasen?

 

Toyota Yaris

Wie zeker wilt zijn van een betrouwbare personenauto, komt al snel uit bij een Toyota. Eén van de eyecatchers van de Japanse producent is de Yaris. Niet voor niets is de Toyota Yaris uitgeroepen tot Auto van het Jaar 2021. Deze winnaar is een compacte 3- of 5-deurs personenauto en is een slag groter dan een stadsauto. Voor vier volwassenen is er meer dan genoeg ruimte en ook een vijfde persoon kan gemakkelijk plaatsnemen. 

Deze opvallende personenauto wordt sinds 1999 geproduceerd. In 2005 verscheen de tweede generatie en in 2011 de derde. Daarnaast is de Toyota Yaris ook beschikbaar als hybride. In alle uitvoeringen van de derde generatie vindt u airconditioning, elektrische ramen en een Pre-Collision System.

Toyota C-HR

Zoekt u een hatchback, met het comfort en de luxe van een SUV? Ook dan bent u bij het Japanse Toyota aan het juiste adres. De Toyota C-HR is namelijk een perfecte keuze. Toen deze personenauto in 2016 op de markt kwam, was men vanwege het uiterlijk verbaasd dat het om een Toyota ging. Toch bleek ook dit model van de Japanse producent een schot in de roos. In de C-HR rijdt u soepel, comfortabel en veilig. Daarnaast is aan het sportieve karakter van deze hatchback goed te zien dat dit model gemaakt is om op te vallen.

Naast een benzine uitvoering is de C-HR ook beschikbaar als hybride. De hybride-technologie begon bij de Toyota Prius en is door de jaren heen verfijnd. Als rijder van de C-HR doet u daar nu uw voordeel mee. De toevoeging van de Intelligent Manual Transmissionknop zorgt ervoor dat het schakelen soepel en rustig verloopt. Voor wie liever niet zelf schakelt is er uiteraard ook een Toyota C-HR automaat beschikbaar.

Toyota Aygo

De top 3 wordt gecomplementeerd door het kleinste model van Toyota; de Aygo. Deze stadsauto is, ondanks de compact omvang, beschikbaar als drie- en als vijfdeurs-variant. Dankzij de 1,0-liter driecilinder benzinemotor rijdt de Aygo relatief zuinig. 

In 2014 presenteerde Toyota de tweede generatie van de Aygo met een geheel nieuw design. Het grote verschil bevindt zich in het interieur en bij de neus van de personenauto. Daarnaast beschikt de Aygo over LED verlichting aan de vóór- en achterkant.

Wilt u een Toyota leasen?

Vind zowel nieuw Toyota modellen als occasions bij ROS finance. U heeft keuze uit een breed aanbod van diverse personenauto’s en bedrijfswagens in onze lease voorraad. U least uw Toyota personenauto al vanaf €64 per maand bij ROS finance. Wilt u meer weten? Vraag dan een offerte aan via de Lease Calculator

Heeft u bij een andere garage of autodealer de Toyota van uw dromen gezien? Ook dan kunt u uw auto laten financieren door ROS finance. Neem contact met ons op om uw opties te bespreken.

Ook interessant