23 oktober 2020

Volkswagen ID.3 leasen bij ROS finance

Wij hebben op dit moment ruim 170 uitvoeringen van de Volkswagen ID.3 in onze leasevoorraad. In deze blog leest u meer over deze eyecatcher.

  1. Vertrouwd en innoverend
  2. Opvallend, nieuw én praktisch design
  3. Meer ruimte
  4. Direct de Volkswagen ID.3 leasen?

Vertrouwd en innoverend

Het rijden in deze splinternieuwe Volkswagen voelt vertrouwd, met een extra dimensie in de vorm van het elektrisch rijden. De Duitse autofabrikant is al een aantal jaar bezig om de ID lijn op de markt te brengen. Met de ID.3 gaan ze van start. Het concept van de Volkswagen ID.3 is compleet nieuw en wordt door velen gezien als de opvolger van de Golf. Met een bereik van 450 kilometer kunt u binnenkort met één acculading een hele dag zorgeloos en comfortabel rijden. 

Opvallend, nieuw én praktisch design

Door het geheel nieuwe concept van de Volkswagen ID.3 valt deze personenwagen direct op als elektrische auto. Met zijn vernieuwde en vloeiende design, innovatie ID en Light-technologie die communiceert met personen binnen en buiten, benadrukt hij de start van een nieuw tijdperk. Als u instapt vallen in het interieur direct de vernieuwde pedalen op. Hierop zijn play en pauze iconen te zien. De ingebouwde navigatie, radio, verwarmbare stoelen, LED-koplampen en 18 inch velgen maken het pakket compleet.

Optioneel is de AR (augmented reality) heads-up display die informatie op de voorruit projecteert.Alle bediening gaat door middel van touch-buttons. De ‘traditionele’ knopjes zijn alleen nog aanwezig bij de raambediening en de alarmlichten. Ook is het mogelijk om de ID.3 spraakgestuurd te bedienen.

Meer ruimte

Door de elektrische aandrijving van de ID.3 is er geen middentunnel aanwezig. Deze Volkswagen is dan ook gebouwd op een MEB-platform, waardoor de accu in de vloer is verwerkt. In combinatie met de korte carrosserie-overhangen en praktische indeling zorgt dit voor extra ruimte in de auto. Met vijf zitplaatsen hangt er een sfeer van een waar ‘open space-interieur’. Die extra ruimte is niet alleen te merken bij de beenruimte, maar ook in de laadruimte. Achterin beschikt de Volkswagen ID.3 namelijk over een bagageruimte van 385 liter. 

Direct de Volkswagen ID.3 leasen?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om de Volkswagen ID.3 te leasen? Bij ROS finance vindt u dit nieuwe model in onze leasevoorraad. Rijd binnen 24 uur de weg op tegen een vast en laag maandbedrag. Bereken met behulp van onze lease calculator uw maandelijkse leasebedrag voor de Volkswagen ID.3. Heeft u nog vragen of ontvangt u graag extra informatie? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag.

Ook interessant