24 maart 2020

Volkswagen ID.4 leasen bij ROS finance

De Volkswagen ID.4 is de opvolger van de ID.3, waar wij vorige maand een blog over hebben geschreven. In deze blog behandelen we het nieuwe lid van de Volkswagen familie aan de hand van de volgende punten:

Op dit moment hebben wij al vier uitvoeringen van de Volkswagen ID.4 in onze leasevoorraad die gereserveerd kunnen worden.

Volkswagen ID.4 | ROS finance

Het uiterlijk van de ID.4

Van de Volkswagen ID.4 komen er twee versies op de markt. De ID.4 1st en de ID.4 1st Max. Beide versies maken gebruik van aerodynamische lijnen, waardoor de wegligging wordt geoptimaliseerd. Deze Volkswagen is straks beschikbaar in zes verschillende kleuren, van grijs tot geel. Wat ook zeer interessant is, zijn de velgen: deze zijn namelijk beschikbaar in verschillende groottes. De kleinste velg is 18 inch en de grootste velg 21 inch. Een extra luxe bij de ID.4 1st Max is het ruime panoramadak. Al met al is de nieuwe Volkswagen een lust voor het oog.

 

Ruime elektrische afstanden

Wanneer u voor een Volkswagen ID.4 kiest, kiest u tegelijkertijd voor een grote actieradius, namelijk ruim 500 kilometer per oplaadbeurt. De motor zorgt voor een perfecte verdeling en u trekt snel op door het vermogen wat deze Volkswagen te bieden heeft. Het opladen van de ID.4 is ook gemakkelijk gemaakt. Bij de aanschaf van deze wagen ontvangt u toegang tot ongeveer 60.000 oplaadpunten in Nederland en meer dan 150.000 oplaadpunten door Europa heen.

 

Verschillende luxe eigenschappen

Net zoals bij de Volkswagen ID.3 heeft u bij de ID.4 de luxe van AR (augmented reality) heads-up display die informatie op de voorruit projecteert. Dit zorgt voor veel veiligheid onderweg. Zo geeft dit systeem aan hoe hard u rijdt, wordt navigatie geprojecteerd en worden bochten duidelijk weergegeven, zodat u de bocht altijd perfect instuurt. Voor extra veiligheid is het ook mogelijk om de ID.4 spraakgestuurd te bedienen, zodat u ongestoord op de weg kunt blijven letten terwijl u aan het rijden bent. 

Verder beschikt de Volkswagen ID.4 over:

  • KeyLess Entry: automatische ontgrendeling wanneer u in de buurt bent. 
  • Slimme LED verlichting: Licht dimt op basis van het moment van de dag en tegenliggers.
  • Ingebouwd multimediasysteem met navigatie. 
  • Besturing via de We Connect ID app.

 

Volkswagen ID.4 leasen?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om de Volkswagen ID.4 te leasen? Bij ROS finance vindt u dit nieuwe model al in onze leasevoorraad. Deze voorraad neemt in de aankomende maand aanzienlijk toe, wanneer de ID.4 zijn intrede maakt. Bereken met behulp van onze lease calculator uw maandelijkse leasebedrag voor de Volkswagen ID.4. Heeft u nog vragen of ontvangt u graag extra informatie? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag.

Ook interessant