8 september 2023

De trots van ROS finance: een voorraad met 50.000 auto’s

Wij zijn enthousiast om met u te delen dat we een belangrijke mijlpaal hebben bereikt: we hebben 50.000 auto’s in onze online autovoorraad! De automotive branche is voortdurend in beweging en we zijn er trots op dat we met een veelzijdige voorraad onze (toekomstige) klanten blij kunnen maken. 

  1. Navigeren door diversiteit: een veelzijdige autovoorraad
  2. Voorbij de aantallen: kwaliteit en klantenservice staan op poleposition 
  3. 50.000 mogelijkheden: wij geven sturing aan uw droomscenario
  4. Rijd samen met Ros finance van A naar B

Navigeren door diversiteit: een veelzijdige autovoorraad

Onze steeds groter wordende voorraad laat zien dat we echt klaar staan om aan uw wensen te voldoen en dat we flexibel zijn om ons aan te passen aan hoe de markt verandert. Van stoere SUV's tot elektrische gezinsauto's die van alle gemakken zijn voorzien. En veelzijdige bedrijfswagens die aan elke zakelijke behoefte voldoen tot een kleine, maar fijne boodschappenauto. We hebben voor ieder wat wils.

Voorbij de aantallen: kwaliteit en klantenservice staan op pole position 

We willen benadrukken dat het voor ons natuurlijk niet alleen om de aantallen draait. Kwaliteit en klantenservice zijn onze kernwaarden en we streven ernaar om u een gepersonaliseerde ervaring te bieden bij het kiezen en het financieren van uw volgende auto. Van gedetailleerde beschrijvingen en foto's tot soepele financieringsopties, we willen het aankoopproces voor u zo laagdrempelig en plezierig mogelijk maken. Of het nu gaat om uw volgende gezinsauto, een robuuste SUV voor avontuurlijke ritten, of een betrouwbare bedrijfswagen voor uw onderneming, onze 50.000 voertuigen passen bij elke levensstijl en zakelijke behoefte.

50.000 mogelijkheden: wij geven sturing aan uw droomscenario

We nodigen u uit om een kijkje te nemen in onze uitgebreide leasevoorraad en te ontdekken welk voertuig perfect bij u en uw situatie past. Aarzel niet om een offerte aan te vragen, want onze experts helpen u graag bij het afsluiten van de juiste financiering. Zowel wij als de gewaardeerde dealers waar wij mee samenwerken, helpen u graag bij het realiseren van uw autodroom.Rijd samen met ROS finance van A naar B

ROS finance is uw toegewijde bijrijder, dé financial lease specialist die u vooruit helpt. Met ons uitgebreide netwerk van partners en onze sterke focus op uw tevredenheid, streven we ernaar om elke autorijder te ondersteunen bij het vinden van het perfecte voertuig.

We willen onze waardering uitspreken voor het vertrouwen dat u in ons heeft, of u nu al een gewaardeerde klant bent van ROS finance of overweegt om dat te worden. We kijken enthousiast uit naar een voortdurende samenwerking en autoplezier, ongeacht uw relatie met ons. Bedankt voor uw betrokkenheid en laten we samen nog vele succesvolle en plezierige momenten tegemoet gaan.
 

Ook interessant