6 augustus 2020

Wat zijn de voorwaarden om in aanmerking te komen voor financial lease?

Als ondernemer kunt u bij ROS finance een nieuwe of tweedehands auto financieren met financial lease (zakelijke lease), tegen een vast, laag bedrag per maand. Misschien vraagt u uzelf af of u wel in aanmerking komt voor financial lease, omdat u bijvoorbeeld een startende ondernemer bent. ROS finance geeft daar graag antwoord op.

Het product financial lease is uitsluitend bedoeld voor de zakelijke markt. Voor de mogelijkheden tot een particuliere financiering kunt u contact met ons opnemen. Wij leggen in dit bericht uit welke voorwaarden wel én niet gelden voor het verstrekken van een financial lease overeenkomst aan ondernemers en/of zzp’ers.

Wat zijn de voorwaarden om in aanmerking te komen voor financial lease?

Uw financiële situatie

Voor het aanvragen van financial lease, moet u ingeschreven zijn in het Handelsregister. Is uw onderneming nog niet ingeschreven bij de KvK? Dan bestaat deze nog niet en bent u nog een particulier. Bij de financiële situatie van ondernemers wordt er o.a. gekeken naar zaken als Bureau Krediet Registratie (BKR) en/of Bedrijfs- en consumenten informatie (EDR) en wat daarover bekend is. Bent u zzp’er? Dan zal dit altijd op uw naam zijn, waar dit bij een BV op de naam van de rechtspersoon is. Deze voorwaarden hebben te maken met uw financiële zekerheid, zodat u het maandelijks af te lossen bedrag aan de leasemaatschappij kunt betalen.

Geen jaarcijfers nodig

Bij Ros Finance kunt u als ondernemer gebruik maken van ROS financial lease. Dit in tegenstelling tot veel andere leasemaatschappijen die vragen om minimaal één jaar aan omzetcijfers voordat u een financiering kunt afsluiten voor uw leaseauto.

Geen startkapitaal nodig

Met financial lease heeft u geen startkapitaal nodig en kunt u dus al in een nieuwe of tweedehands auto rijden, zonder dat u hier een grote investering voor hoeft te doen. Of u nu pas een maand, jaar of al 10 jaar ondernemer bent, wij van ROS finance verstrekken u graag de financiering voor uw leaseauto. Bekijk onze lease voorraad voor uw nieuwe leaseauto. Zo kunt u binnen 24 uur al in uw nieuwe auto rijden.

Waarom bij ROS finance?

Bij ROS finance zullen wij bij het samenstellen van een leaseovereenkomst altijd uw persoonlijke en bedrijfssituatie in de overwegingen meenemen, opdat het voorstel geheel op maat is en aansluit op uw behoefte. Daarom heeft u bij ROS vrijblijvend en persoonlijk contact. We luisteren naar uw wensen en zoeken daar de beste en passende oplossing bij.

Bent u ondernemer of zzp’er en wilt u een bedrijfs- of personenauto leasen met financial lease? Vul uw informatie in in de leasecalculator en vraag een vrijblijvende offerte aan. U kunt al binnen 24 uur rondrijden in uw leaseauto!

Ook interessant