Equipment lease

Terug naar overzicht
equipment-lease
Bereken uw maandlasten

Vrachtwagens

Heeft u een beetje hulp nodig bij het aanschaffen van een nieuwe of tweedehands vrachtwagen? Bij ROS finance denken we graag met u mee en zorgen we altijd voor een geschikt leasevoorstel.

Het leasen van een vrachtwagen is een uitstekende optie. De economische afschrijving kan redelijk nauwkeurig voorspeld worden, wat al een voordeel voor u is. Bovendien wordt u direct eigenaar van de vrachtwagen en hoeft u niet in één keer het volledige aankoopbedrag te betalen. Wij regelen de betaling en jij lost maandelijks een bedrag af. De rente die u gedurende de periode betaalt, is fiscaal aftrekbaar, wat nog meer voordelen voor u oplevert.

U heeft de mogelijkheid om de maandelijkse kosten te verlagen. Dit kan door aan het begin van de overeenkomst een eenmalig deel van het aankoopbedrag te betalen. U kunt er echter ook voor kiezen om een relatief groot slotbedrag in één keer te betalen. Hierdoor worden de maandelijkse kosten gedurende de overeenkomst lager. De keuze ligt volledig in uw handen.

Heeft een vrachtwagen op het oog of wilt u meer informatie over de lease mogelijkheden? We helpen u graag om samen tot het beste leasevoorstel te komen.

 

Equipment Lease Calculator

Maandelijks
Hoe werkt de financial lease calculator?

Met de financial lease calculator kunt u berekenen wat uw maandelijkse leasetermijn is.

Leasebedrag

Het leasebedrag is het bedrag dat u wilt financieren. Voer hier de volledige aanschafprijs van uw gewenste auto in, eventueel verminderd met uw aanbetaling of inruil van uw vorige auto.

Slottermijn

Bepaal met welk extra bedrag u de laatste termijn wilt voldoen. Dit is niet verplicht, maar kan uw maandelijkse lasten natuurlijk aanzienlijk verlagen.

Looptijd

Binnen hoeveel tijd wilt u uw financial lease contract volledig afgelost hebben? De maximale looptijd bedraagt 72 maanden.

N.B.: Acceptatie zonder jaarcijfers behoort tot de mogelijkheden.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Bekijk ook deze mogelijkheden eens