21 oktober 2022

Zakenauto van het jaar 2023: Skoda ENYAQ iV

Bent u ondernemer of zzp’er en staat u op het punt om een nieuwe personenauto te leasen. Dan is de Skoda ENYAQ iV één van de beste opties. Het Tsjechische model is namelijk uitgeroepen tot Zakenauto van het Jaar 2023. In dit artikel leest u waarom de ENYAQ iV de prijs in de wacht heeft gesleept.

  1. Een totaalpakket
  2. Over de Skoda ENYAQ iV
  3. Leasen bij ROS finance

Een totaalpakket

De ENYAQ iV is een volledige elektrische SUV van het Tsjechische merk Skoda. Door de toegepaste succesformule is de ruime, emissievrij rijdende personenauto sinds de introductie de best verkochte EV van Nederland. Tijdens de verkiezing versloeg de Enyaq onder andere de Audi Q4 e-tronHyundai IONIQ 5, en Kia EV6. Ook de Kodiaq van Skoda was genomineerd, als enige niet EV. 

De jury liet weten dat de ENYAQ niet alleen hoog scoort vanwege de prijs-kwaliteitverhouding, maar ook vanwege het feit dat het een veelzijdige auto is gezien het gebruiksgemak en de toekomstbestendigheid. Daarnaast zijn belangrijke succesfactoren het unieke design, kwalitatief hoogwaardige en ruime interieur, de goede restwaardes en leasetarieven. Deze EV van Skoda is een echt totaalpakket.

De verschuiving naar het elektrisch rijden is overal te zien. Niet alleen nieuwe elektrische modellen vallen enorm in de smaak, maar ook tweedehands EV’s worden alsmaar populairder. Dit komt mede door de stimulatie van de overheid met subsidieregelingen of kortingen op de bijtelling bij elektrische auto’s. 

Over de Skoda ENYAQ iV

De Skoda ENYAQ iV is echt ontworpen voor stadsverkeer. Met het gestroomlijnde en aerodynamische ontwerp beweegt deze SUV zich makkelijk door krappe straatjes. Met een actieradius van 200 kilometer per lading, is de ENYAQ iV de geschikte keuze voor het doen van boodschappen of woon-werkverkeer. Qua veiligheidsfuncties als lane assist en het voorkomen van botsingen, laat Skoda ook niets te wensen over.

De krachtige elektromotor zorgt voor een soepele en responsieve rijstijl. Met het lage zwaartepunt heeft de personenauto ook een uitstekende stabiliteit en wegligging. Door de ENYAQ iV een keer op te laden is het, afhankelijk van uw rijstijl en de verkeersomstandigheden, mogelijk om tot 330 kilometer te rijden. De auto stoot hierbij geen schadelijke stoffen uit en is bijna geruisloos te noemen.

Lease uw nieuwe auto bij ROS finance

Wilt u als ondernemer ook in de Zakenauto van het Jaar 2023 rijden? Bij ROS finance vindt u zowel nieuwe Skoda ENYAQ iV modellen als occasions. U least uw ENYAQ iV al vanaf €817,- per maand bij ROS finance. Wilt u meer weten? Vraag dan een offerte aan via de Lease Calculator
Heeft u de Skoda ENYAQ iV van uw dromen bij een andere garage of autodealer gezien? Ook dan kunt u uw auto laten financieren door ROS finance. Neem contact met ons op om de opties te bespreken.

Ook interessant