10 januari 2022

Zakenauto van het jaar 2022: Kia Niro

  1. Over de Kia Niro
  2. Verschillende uitvoeringen
  3. Leasen bij ROS finance

Over de Kia Niro

De Kia Niro is een 5-deurs crossover die veel wordt gebruikt als gezinsauto of zakenauto. 

Het is dan ook een praktische auto met een aangename rijervaring die je tegen een nette prijs kunt leasen. Sinds deze personenwagen in 2016 op de markt verscheen is de Niro uitgegroeid tot een echte bestseller. Daarnaast scoort hij erg goed in het dagelijkse gebruik en is hij ook al meerdere keren opgewaardeerd. Kia kent bovendien een stabiele import- en dealerorganisatie, wat zeer belangrijk is voor de zakelijke markt.

De jury van de Zakenauto van het Jaar roemt de Niro om de betrouwbaarheid, betaalbaarheid, het gebruiksgemak en de inzetbaarheid. Waar je bij verschillende automerken door de vooruitstrevende technieken vaak een futuristische look ziet, is dit bij de Niro wel anders. Dit model is gewoon een mooie, functionele auto.

Verschillende uitvoeringen

De compacte crossover is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen:

  • Hybride;
  • Plug-in hybride;
  • Volledig elektrisch. 

Alle drie de versies zijn erg populair, waarmee Kia laat zien dat het een goed product in huis heeft die uitstekend aansluit bij de wensen van hedendaagse rijders. Dat een model vijf jaar na de introductie nog zo goed verkoopt is een teken op zich.

Beide hybride varianten worden aangedreven door een 105 pk sterke 1.6 liter benzinemotor. Die benzinemotor is weer gekoppeld aan een elektromotor, welke in de reguliere hybride 44 pk levert en in de plug-in versie 60 pk. Die laatste kan alleen op stroom al 50 kilometer afleggen. De volledig elektrische Niro heeft weinig met concurrentie te maken. De instapversie met een accupakket van 39,2 kWh heeft een actieradius van ongeveer 300 kilometer. Het topmodel met een 64 kWh accupakket kan ruim 450 kilometer afleggen.

Het Aziatische model zorgt met voldoende hoofdruimte en een fijne instaphoogte voor veel comfort. Dankzij een soepele automatische versnellingsbak die standaard onder de motorkap zit, is het rijden erg fijn te noemen. De Kia Niro is voorzien van diverse luxe voorzieningen. Al met al maakt het de Niro een fijne personenauto, die ook als occasion tegen een scherpe prijs te leasen is.

Lease uw nieuwe auto bij ROS finance

Wilt u als ondernemer ook in de Zakenauto van het Jaar 2022 rijden? Bij ROS finance vindt u zowel nieuwe Kia Niro modellen als occasions. U least uw Niro al vanaf €185,- per maand bij ROS finance. Wilt u meer weten? Vraag dan een offerte aan via de Lease Calculator.  

Heeft u de Kia Niro van uw dromen bij een andere garage of autodealer gezien? Ook dan kunt u uw auto laten financieren door ROS finance. Neem contact met ons op om de opties te bespreken.

Ook interessant