De populairste geleasde auto’s bij ROS Finance in kwartaal 4

2017 was een prachtig jaar waarin opnieuw records zijn verbroken in het aantal financieringen voor leaseauto’s. Zoals u weet houden wij elk kwartaal bij wat de populairste geleasde bedrijfs- en personenauto’s van het moment zijn. Benieuwd wat de populairste geleasde auto’s in het laatste kwartaal van 2017 waren? U leest het in dit artikel!

De meest populaire auto’s in kwartaal 4 op een rijtje:

 1. Top 5 meest geleasde bedrijfsauto’s
  – Mercedes Benz Sprinter
  – Ford Transit Custom
  – Renault Master
  – Volkswagen Transporter
  – Volkswagen Caddy
 2. Top 5 meest geleasde personenauto’s
  – BMW 5-serie
  – Volkswagen Golf
  – BMW 3-serie
  – Volvo V40
  – Mercedes-Benz E-Klasse

Top 5 meest geleasde bedrijfsauto’s

1. Mercedes-Benz Sprinter

De Mercedes-Benz Sprinter staat, net als kwartaal 2 en 3, op nummer 1 in de “top 5 meest geleasde bedrijfsauto’s”. Het is ook niet gek waarom de Mercedes-Benz Sprinter zo razend populair is. Een maximale laadruimte van 17 m3 en een laadvermogen van 2.755 kg maakt deze bestelbus voor veel werkzaamheden uiterst ideaal. Daarnaast beschikt het Combi-model ook nog eens over een grote laad- én stoelruimte voor tot wel 9 personen en zijn er koelwagens tot maar liefst -18 graden Celsius verkrijgbaar.

Mercedes-Benz Sprinter | ROS finance

Benieuwd welke Mercedes-Benz Sprinter modellen in onze leasevoorraad staan? Bekijk ze hier.

2. Ford Transit Custom

De Ford Transit Custom is dit keer de nummer 2 in de “top 5 meest geleasde bedrijfsauto’s”. De Ford Transit Custom is flexibel genoeg voor welk bedrijf dan ook. Het heeft de langste laadvloerlengte, de breedste zijdeuropening en de best bruikbare interieurhoogte binnen zijn klasse. Drie Euro pallets of voorwerpen tot maar liefst 3 meter is voor deze robuuste Ford geen probleem.

Ford Transit Custom | ROS finance

Wilt u een Ford Transit Custom leasen? Bekijk onze Ford Transit Custom modellen in onze leasevoorraad. 

3. Renault Master

De derde plek in de “top 5 meest geleasde bedrijfsauto’s” is voor de Renault Master. Deze Renault doet zijn naam eer aan.  De meest verkochte lichte bedrijfswagen van Europa beschikt onder andere over super handige 270 graden-draaibare achterdeuren. Daarnaast komt de Renault Master met laadruimtebescherming, 150 liter opbergruimte voorin, parkeersensoren, achteruitrijcamera en hill-start assist.

Renault Master | ROS finance

Wilt u een Renault Master leasen? Bekijk onze Renault Master modellen in onze leasevoorraad.

4. Volkswagen Transporter

Momenteel in zijn zesde generatie; De Volkswagen Transporter. Wat ooit een hippiebusje was, is nu een grote en populaire bestelbus. Comfortabel en zuinig. De Transporter T6 biedt zelfs de grootste laadruimte in zijn klasse. Twee wielbases en drie dakvarianten geven een laadruimte van 5,8 tot 9,3 m3 en bieden een maximaal laadvermogen van 0,8 tot 1,4 t.

Volkswagen Transporter | ROS finance

Benieuwd naar de Volkswagen Transporter modellen in onze leasevoorraad? Bekijk ze hier.

5. Volkswagen Caddy

Op plek 5 in de “top 5 meest geleasde bedrijfsauto’s” staat nog een Volkswagen; de Caddy. De Volkswagen Caddy behoort ook al jaren tot de favoriete uitrusting van vakmensen en ondernemers. Een strak design en een enorme laadruimte (3,2 m3 in de Caddy en zelfs 4,2 m3 in de Caddy Maxi).

Volkswagen Caddy | ROS finance

Wilt u een Volkswagen Caddy leasen? Bekijk onze Volkswagen Caddy modellen in onze leasevoorraad.

Top 5 meest geleasde personenauto’s

1. BMW 5-serie

De populairste personenauto in het vierde kwartaal van 2017 is de BMW 5 serie. De BMW 5-serie is al sinds jaar en dag een van de best lopende modellen uit het assortiment van BMW. De eerste BMW 5-serie werd geproduceerd in 1972. De chique vierdeurs sedan was toen al niet alleen praktisch en rijk uitgerust, maar bood ook nog eens verbluffend veel rijplezier.

BMW 5-serie | ROS finance

Wilt u een BMW 5-serie leasen? Bekijk onze BMW 5-serie modellen in onze leasevoorraad. 

2. Volkswagen Golf

In onze top 5 meest geleasde personenauto’s en bijna altijd in de top drie meest verkochte auto’s ter wereld; De Volkswagen Golf. Als opvolger van de Kever bleek de Golf in 1974 de redding van Volkswagen. Verkrijgbaar als een hatchback, station of een cabriolet met keuze uit 3 of 5 deuren voorzien van een voorwielaandrijving.

Volkswagen Golf | ROS finance

Wilt u een Volkswagen Golf leasen? Bekijk onze Volkswagen Golf modellen in onze leasevoorraad.

3. BMW 3-serie

Op een derde plek in de “top 5 meest geleasde personenauto’s” staat het succesmodel van BMW; de BMW 3-serie. Deze middenklasser werd in 1975 voor het eerst geproduceerd. Verkijgbaar als coupé, sedan, cabrio of touring. De beperkte zitruimte achterin is in de laatste jaren sterk verbeterd maar hoe een BMW stuurt, schakelt en aanvoelt zal voor een echte BMW-liefhebber veel belangrijker zijn.

BMW 3-serie | ROS finance

Wilt u een BMW 3-serie leasen? Bekijk onze BMW 3-serie modellen in onze leasevoorraad. 

4. Volvo V40

De Volvo V40 staat op de vierde plek in de “top 5 meest geleasde personenauto’s”. In maart 2012 maakten we voor het eerst kennis met deze vijfdeurs hatchback. Een vrij nieuw en zeer populair model. De ‘V’ van Volvo maar in dit geval ook van veiligheid. De Volvo V40 scoort namelijk uiterst goed op de veiligheidstest van Euro NCAP.

Volvo V40 | ROS finance

Wilt u een Volvo V40 leasen? Bekijk onze Volvo V40 modellen in onze leasevoorraad.

5. Mercedes-Benz E-klasse

Mercedes staat bekend om zijn grote, statige limousines. De E-klasse is het middelste model van de drie limousines die het merk aanbiedt. De eerste Mercedes-Benz E-klasse werd geproduceerd in 1993. Onder de E-klasse staat de C-klasse en aan de top staat de S-klasse. Evenals de andere twee modellen, kenmerkt de E-klasse zich door achterwielaandrijving, comfort en degelijkheid.

Mercedes-Benz E-klasse | ROS finance

Wilt u ook een Mercedes-Benz E-klasse leasen? Bekijk onze Mercedes-Benz E-klasse in onze leasevoorraad.

Bent u na het lezen van deze blog geïnteresseerd in het leasen van een bedrijfswagen of auto? Neemt u gerust contact met ons op!

Terug naar overzicht