Private lease

Uw selectie
Model
Brandstof
Transmissie
Leasebedrag (p/m) (€)
Min.
Max.
Kleur

Private lease bij ROS Finance

Met private lease schaft u een auto aan voor een vast bedrag per maand. In dit bedrag zijn onder andere het reparatie en onderhoud, verzekeringen en belastingen inbegrepen. Kom nooit voor onverwachte kosten te staan, bespaar jezelf vele administratieve taken en koop een nieuwe auto zonder eenmalig hoge kosten. Kies voor zekerheid, kies voor private lease.

Private lease bij ROS Finance

Met private lease schaft u een auto aan voor een vast bedrag per maand. In dit bedrag zijn de volgende zaken inbegrepen:

  • Reparatie;
  • Onderhoud;
  • Verzekeringen;
  • Belastingen.

U komt nooit voor onverwachte kosten te staan. Daarnaast bespaart u uzelf vele administratie taken en kunt een nieuwe auto kopen zonder eenmalige hoge kosten. Kies voor leasen, kies voor zekerheid!

Private lease: zekerheid zonder hoge kosten

Private lease is een financieringsvorm waarmee u maandelijks een vast bedrag voor uw auto betaalt. Met een financiering van ROS Finance wordt het voor u ineens een stuk laagdrempeliger om een auto aan te schaffen. U hoeft het grote bedrag niet in één keer te betalen, maar betaalt de kosten van uw nieuwe auto in termijnen af.

Lange tijd was het niet mogelijk om als particulier een auto te leasen. De enige manier waarop u een auto kon leasen, was via de werkgever door middel van financial of operational lease. Steeds meer leasemaatschappijen bieden nu ook deze privé lease optie aan. ROS Finance kan niet meer onder deze trend uit: sinds begin dit jaar is het ook mogelijk om bij ons privé een auto te leasen.

Inbegrepen kosten bij private lease

Veel mensen hebben geen idee wat ze nu maandelijks of jaarlijks kwijt zijn aan kosten voor hun auto. Kosten voor benzine of diesel, uw verzekering en wegenbelasting en kosten voor eventuele verkeersboetes… dit bedrag loopt al snel op tot duizenden euro’s per jaar.

Het voordeel van private lease is dat u duidelijk inzicht krijgt in uw autokosten. U betaalt namelijk één bedrag per maand waar de meeste kosten gewoon bij zijn inbegrepen.

Kosten voor uw autoverzekering, wegenbelasting, onderhoud en reparatie zijn verrekend in het maandelijkse bedrag dat u betaalt aan de leasemaatschappij. U betaalt alleen zelf voor de brandstof, verkeersboetes en het eigen risico bij schade.

Eigenaarschap bij private lease

Wanneer u privé een auto leaset, is de leasemaatschappij eigenaar van de auto. Dat betekent dat u de auto als het ware huurt voor een periode die u vooraf afspreekt met de leasemaatschappij. Dit is in de meeste gevallen minimaal 12 en maximaal 60 maanden. Hoe langer de leaseperiode, hoe lager het bedrag dat u maandelijks af moet lossen.

Opties na de private lease periode

Na de private lease periode heeft u twee opties. U kunt ervoor kiezen om de lease auto te retourneren naar de leasemaatschappij, waarbij gereden kilometers en eventuele niet-acceptabele schade wordt verrekend. De tweede optie is het betalen van een zogenaamde slottermijn. Daarna is de auto echt van u en kunt u nog jarenlang rondrijden in uw auto!

Is private lease wat voor u?

Bent u benieuwd of private lease een passende optie is voor uw situatie? Als u uzelf herkent in de volgende punten, dan zou private lease een voordelige mogelijkheid voor u zijn:

  1. Wanneer een auto aan wilt schaffen, maar het aankoopbedrag niet in één keer kunt betalen.
  2. Wanneer u gaat voor gemak en inzicht. U hoeft u niet langer druk te maken over onverwachte reparatiekosten en onderhoudskosten. U betaalt een maandelijks bedrag waar deze kosten al bij in zijn begrepen.
  3. Wanneer u meer dan 10.000 kilometer per jaar rijdt. Rijdt u 10.000 tot 12.000 kilometer per jaar? Dan is het in de meeste gevallen voordelig om een auto te leasen met private lease.
  4. Wanneer u niet van plan bent om op korte termijn een huis te kopen. De bank brengt 65% van het maandelijkse leasebedrag in mindering op uw hypotheek. Dat komt erop neer dat u een lager bedrag kunt lenen voor uw huis dan wanneer u geen auto leaset.
Klantreview
Datum
Dienst
Private Lease
Rating
51star1star1star1star1star