Meer sport versies voor de Ford Transit Custom

Op 29 november 2016 werd tijdens het ‘Go Further’ evenement van Ford de  nieuwe Transit Custom Sport-versies aangekondigd. Ook werd tijdens dit evenement de nieuwe Ford Fiesta gepresenteerd. De Sport-versies zijn in verschillende soorten en maten beschikbaar. De dubbele streep is beschikbaar voor de Van, Double-Cab-in-Van en Kombi varianten die in verschillende lengtes verkrijgbaar zijn. Uiteraard zijn de sport versies ook beschikbaar zonder de sport strepen in de gebruikelijke Custom-kleuren.

  1. Uiterlijk Ford Transit Custom
  2. Prijzen Ford Transit Custom

De Sport uitvoering van de Ford Transit Custom is het pronkstuk van de gehele Transit-reeks. Bekend om zijn race-strepen op de motorkap, 18-inch lichtmetalen velgen en een vermogen van 155 pk behoort de Ford Transit Custom sport tot de top van de bedrijfswagens. De Sport Van werd in 2007 gepresenteerd door Ford.

Uiterlijk Ford Transit Custom

De varianten zijn onder andere verkrijgbaar in diverse opvallende lakkleuren, mee gespoten deurgrepen, zijspiegels en bumpers. Tevens wordt de bus vaak geleverd met lichtmetalen stootstrips en natuurlijk 17- of 18-inch velgen.
Het interieur van de sport-versie is voor de helft met leder bekleed. Daarnaast zit in het dashboard het Ford SYNC-systeem en een achteruitrijcamera verwerkt. Uiteraard zijn er nog een groot aantal opties beschikbaar voor de nieuwe Sport-versies.

Prijzen Ford Transit Custom

De verkoopprijs van de Ford Transit Custom Sport versie begint bij €27.650. Dit betreft een L1H1 enkel cabine. De nieuwe sport versies zijn direct te bestellen en zullen in de lente van 2017 worden geleverd.
ford-tourneo-custom-sport-2017-2-interieur

Wanneer u gebruik maakt van de financial lease financieringen van Ros finance, zal u deze Ford Transit Custom Sport begin 2017 dus kunnen aanschaffen voor €457,22 (uitgaande van een slottermijn van €5.000).

Volg ons op onze sociale kanalen en houd ons in de gaten om als eerste voordelig te kunnen rijden in de Ford Transit Custom Sport. Kunt u niet wachten? Neem dan een kijkje in ons volledige aanbod met financial lease bedrijfswagens.

Terug naar overzicht