Terugblik: Onze favoriete auto’s uit 2017

2017 was een prachtig jaar waarin meerdere nieuwe auto’s gepresenteerd werden. Denk bijvoorbeeld aan de fraaie Volvo XC60 of de sportieve Audi Q5. Wij hebben een lijst samengesteld met onze favoriete nieuwe auto’s uit 2017. Al deze auto’s zijn te vinden in onze leasevoorraad.

Autolanceringen 2017

  1. Ford Fiesta
  2. Volkswagen Golf
  3. Mercedes E-Klasse Cabriolet
  4. SEAT Ibiza
  5. Audi Q5
  6. Volvo XC60
  7. BMW 5 Series Touring
  8. Honda Civic Type R
  9. Peugeot 3008
  10. Range Rover Velar

We hebben deze lijst samengesteld door te kijken naar het hele plaatje: de rijervaring, ruimte, styling en extra’s.

Ford Fiesta | ROS finance

 

1. Ford Fiesta

De compacte Ford Fiesta bouwt voort op de sterke punten die van oudsher het model zo populair maakten: wendbaarheid, verfijnde rijkwaliteit en nette styling. Deze nieuwste versie voegt een handig vleugje extra functionaliteit en wenselijkheid toe dankzij onder andere de ruimere cabine die gebouwd is van materialen van betere kwaliteit. Ford leasen? Bekijk de Ford modellen in onze leasevoorraad.

 

Volkswagen Golf | ROS Finance

 

2. Volkswagen Golf

De Volkswagen Golf is een klassieke allrounder. De uitgebreide update in 2017 bracht een verbeterd infotainmentsysteem en betere motoren. De cabine is handig ingedeeld en beschikt over materialen van hoge kwaliteit. De zichtbaarheid is daarnaast sterk toegenomen. De VW Golf heeft ook een goed balans kunnen vinden tussen het gevoel van wendbaarheid en controle. Het slorpt zonder enige moeite de ergste oneffenheden van de weg op terwijl u nog steeds het gevoel van controle ervaart. Bekijk de Volkswagen modellen in onze leasevoorraad.

 

E-Klasse | ROS finance

 

3. Mercedes E-Klasse Cabriolet

Als u een stijlvolle auto wilt die het comfort, de luxe en de uitstraling van de bestuurder netjes in evenwicht houdt, dan is de Mercedes E-Klasse Cabriolet de perfecte auto voor u. Het is dan ook niet goedkoop maar deze Mercedes maakt het elke cent volledig waard. Met leer, hout en metalen bekleding in de cabine en bijzonder fijne wegligging is deze Mercedes E-klasse Cabriolet compleet. Bekijk de Mercedes modellen in onze leasevoorraad.

 

4. SEAT Ibiza

De SEAT Ibiza is de stijlvolle Spaanse neef van de VW Polo, dus krijgt hij een iets geliktere styling in combinatie met een selectie pittige turbo benzinemotoren. Het nieuwste model is vanaf de grond af opnieuw ontworpen en heeft nu binnen nog meer interieurruimte. De SEAT Ibiza is sneller en efficiënter dan de auto die het vervangt. SEAT Ibiza leasen? Bekijk de beschikbare SEAT modellen in onze leasevoorraad.

 

Seat Ibiza | ROS Finance

 

5. Audi Q5

De Audi Q5 is sinds 2009 al een favoriet voor vele gezinnen, waarbij een interieur van hoge kwaliteit wordt gecombineerd met een moderne styling en een gripvolle rijervaring. In de nieuwe uitvoering is dat er alleen maar op vooruit gegaan. Er is genoeg ruimte om vijf volwassenen met bagage te vervoeren. Het MMI-infotainmentsysteem en de Virtual Cockpit geeft de bestuurder een hightech gevoel. Bekijk de Audi modellen in onze leasevoorraad.

 

Volvo | ROS finance

 

6. Volvo XC60

Als het gebruikelijke drietal premium Duitse fabrikanten er niet in slaagt om uw emoties op te wekken, dan is de onstuimige Volvo XC60 een kijkje waard. Deze omvangrijke premium familie SUV heeft ruimte voor vijf volwassenen en een ruime achterbak. In tegenstelling tot sommige rivalen richt de Volvo XC60 zich op de comfortabelste rijervaring in plaats van de sportiefste. Bekijk de Volvo modellen in onze leasevoorraad.

 

BMW 5 Serie | ROS Finance

 

7. BMW 5 Series Touring

Sommige auto’s zijn gewoon goed in alles, de BMW 5 Series Touring bijvoorbeeld. Scherpe chauffeurs zullen de traditioneel uitstekende balans van BMW tussen comfort en wegligging waarderen, terwijl passagiers zullen genieten van de uitstekende bouwkwaliteit en overvloedige ruimte. Kortom, de BMW 5 Series Touring moest wel op de lijst. Bekijk de BMW modellen in onze leasevoorraad.

 

Honda Civic | ROS Finance

 

8. Honda Civic Type R

Hoewel een auto die comfortabel en ruim is, allemaal erg nobel is, willen sommige kopers misschien een auto met een gevoel voor humor. Gelukkig is de nieuwe Honda Civic Type R uitgerust met vlijmscherpe bediening, een monsterlijke turbo benzinemotor en een enorme trekkracht. Ondanks zijn vele ventilatieopeningen en gigantische spoiler, is hij eigenlijk heel praktisch. Met een ruime hatchbackbody en voldoende rijcomfort is het een prima auto voor hedendaags gebruik. Bekijk de Honda modellen in onze leasevoorraad.

 

Peugeot 3008 | ROS Finance

 

9. Peugeot 3008

De laatste Peugeot 3008 was deels SUV, deels MPV en was eigenlijk moeilijk te plaatsen. De nieuwe Peugeot 3008 is veel logischer. Met een knappe, aanwezige styling, een goed gemaakte cabine met veel ruimte en een selectie krachtige maar efficiënte turbobenzine en dieselmotoren, is de 3008 een geweldige allrounder met looks die horen bij de bovenstaande klasse. Bekijk de Peugeot modellen in onze leasevoorraad.

 

Range Rover Velar | ROS finance

 

10. Range Rover Velar

De Range Rover Velar is het nieuwste model in de line-up van Land Rover en weet dankzij zijn op de middenconsole gemonteerde schermen en digitale wijzerplaten een beetje meer futuristisch aan te voelen dan zijn broeders. Net als andere Range Rover-modellen is hij zeer comfortabel, zelfs op bochtige wegen – om nog maar te zwijgen van zijn immense offroad-capaciteiten. Bekijk de Land Rover modellen in onze leasevoorraad.

 

Bent u na het lezen van deze blog enthousiast geworden over één van deze auto’s? Bekijk dan onze leasevoorraad, selecteer de auto die voldoet aan uw wensen en eisen en vul de leasecalculator in om het maandelijkse leasebedrag te berekenen.

Terug naar overzicht