Top 5 meest geleasde personenauto’s kwartaal 3 2019

Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands personenauto voor uw onderneming? Bekijk dan de vijf personenauto’s die in het derde kwartaal van 2019 bij ROS finance het meest geleasd werden. Misschien zit uw nieuwe auto hier wel tussen!

  1. Volkswagen Golf
  2. Nissan Qashqai
  3. Volkswagen Tiguan
  4. Volvo V40
  5. Tesla Model 3

1. Volkswagen Golf

De Volkswagen Golf komt niet alleen in deze top vijf voor, maar behoort ook tot de meest verkochte en geleasde auto’s van Europa. De eerste uitvoering van de Golf verscheen al in 1974 en sindsdien is de auto enorm populair. Er zijn inmiddels meer dan 30 miljoen exemplaren geproduceerd. Als ondernemer kiest u zelf de Golf die het beste bij u past. Deze betrouwbare personenauto is onder andere verkrijgbaar als diesel (TDI), benzine (TSI) en zelfs elektrisch aangedreven. 

Benieuwd of de Golf iets voor u als zakelijke rijder is? Bekijk de Volkswagen Golf dan nu in onze leasevoorraad.

Volkswagen Golf | ROS finance

2. Nissan Qashqai

De Nissan Qashqai is het overwegen waard voor wie van extra comfort houdt. Met name de nieuwe uitvoeringen beschikken over een compleet en luxe interieur en verzorgen een ontspannen rit. De Qashai heeft een stille motor en trillingen tijdens het rijden zijn minimaal. De auto biedt dynamische rijhulpmiddelen die u het rijden nog prettiger maken. Bent u als ondernemer op zoek naar een auto waarin u ontspannen de weg op gaat? Bekijk alle kenmerken en uitvoeringen van de Nissan Qashqai in onze leasevoorraad. 

Nissan Qashqai | ROS finance

3. Volkswagen Tiguan

De Volkswagen Tiguan is een populaire SUV in Nederland. De auto is sportief, ruim en straalt kracht uit. Daarnaast heeft het interieur een strak design en luxe features, wat het rijden in de Tiguan nog comfortabeler maakt. Met een maximale inhoud van 1655 liter biedt de Tiguan genoeg ruimte voor al uw bagage én natuurlijk voor meerdere personen. Ideaal voor de zakelijke rijder die veel op de weg te vinden is. Ontdek of de Volkswagen Tiguan iets voor u is en bekijk deze auto in onze leasevoorraad.   

Volkswagen Tiguan | ROS finance

4. Volvo V40

De Volvo V40 is een luxe, sportief model en onder zakelijke rijders erg populair. De V40 wordt sinds 1995 geproduceerd en iedere generatie is weer rijkelijker uitgerust. Zo zijn connectiviteit, veiligheid en comfort typische kenmerken van de V40. De auto is verkrijgbaar met zowel benzine- als dieselmotor, een 1.6 turbo en een 2.5 turbo. Daarnaast heeft de V40 een stoer design en biedt hij genoeg ruimte voor al uw bagage. Bekijk alle kenmerken van de Volvo V40 nu in onze leasevoorraad. 

Volvo V40 | ROS finance

5. Tesla Model 3

De Tesla Model 3 behoort nog net tot de top vijf meest geleasde personenauto’s van het derde kwartaal. Dat is niet gek, aangezien elektrisch rijden steeds populairder én aantrekkelijker wordt voor de zakelijke rijder. Dit model gaat in 3,4 seconden van nul naar honderd kilometer per uur. Maar deze auto is niet alleen erg snel. Model 3 is zo ontworpen dat de auto erg veilig is en hij is volledig elektrisch. U hoeft dus geen brandstof meer te tanken en laadt de auto ‘s nachts of onderweg gemakkelijk op. De Model 3 is een innovatieve en comfortabele auto voor iedere zakelijke rijder die veel gemak wil ervaren. Bekijk de Tesla Model 3 in onze leasevoorraad en wie weet rijdt u hier binnenkort mee de weg op.

Tesla Model 3 | ROS finance

 

Terug naar overzicht