Volvo leasen bij ROS finance

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte Volvo om te leasen? Bij ROS Finance heeft u de keuze uit een breed aanbod Volvo modellen. U bepaalt zelf de looptijd die past bij de afschrijving van de leaseperiode van de auto én uw persoonlijke situatie. Dus geen ondoorzichtige financiële constructies, maar een vast aflosbedrag, een vaste looptijd en een vaste lage rente.

De kracht van Volvo

Lange tijd stond Volvo bekend als het merk dat veilige auto’s maakt voor het gezin. Inmiddels is dat veranderd. Volvo heeft nog steeds de focus op veiligheid maar het huidige modellen aanbod heeft tegenwoordig meer te bieden dan gezinsauto’s alleen. De luxe, sportieve en bij jonge zakelijke rijders zeer populaire V40 is daar een goed voorbeeld van. Het aanbod is zeer uiteenlopend geworden. Van een sedan met coupé-kwaliteiten (S60) tot een grote SUV (XC90) en van een statige sedan uit de hogere middenklasse (S80) tot de ouderwetse stationwagens voor de liefhebbers (V70 of XC70). Een cabriolet (C70) maakt het aanbod compleet. Alle huidige modellen verdienden 5 sterren bij de botsproef van Euro NCAP. Vergelijk de testresultaten met modellen van andere merken in dit blogartikel.

Uitgelicht: Volvo V40

Na de Volvo V70 is de Volvo V40 de meest geleasde auto van Volvo. In 1995 werd de eerste generatie gepresenteerd. Deze werd tot 2004 geproduceerd en werd goed verkocht. De tweede generatie V40 werd in 2012 gepresenteerd. Deze vijfdeurs hatchback uit de compacte middenklasse verving maar liefst drie modellen: de V50, de S40 en de C30.

De V40 is er in benzine en diesel. Deze is verkrijgbaar met een 1.6 turbo (Volvo V40 T3, V40 T4) en een 2.5 turbo (Volvo V40 T5, 254 pk). De common rail turbodiesel is verkrijgbaar in een D2 (1.6), D3 en D4 variant (2.0). De uitvoeringen hebben net als andere Volvo modellen de typering Kinetic, Momentum en Summum meegekregen.

Volvo financial lease via Ros Finance

Wie een auto wil kopen vindt in ons een betrouwbare partner. Onze financial lease specialisten zorgen ervoor dat u de beste aankoop doet, onder de beste omstandigheden. Open, eerlijk en recht door zee. Zo kleuren we persoonlijk contact in. Met u als klant, maar ook met de betrouwbare banken waarmee we samenwerken.

We zetten alles voor u op een rijtje met oog op uw persoonlijke situatie. Dit doen wij door rekening te houden met:

  • Inkomsten;
  • Lasten;
  • Kredietverleden;
  • Doel van de lening.

Volvo modellen in onze lease voorraad

Enthousiast geworden over een Volvo? En wilt u een Volvo leasen met financial lease? Bekijk de modellen in onze lease voorraad of neem contact met ons op.

Terug naar overzicht