Zakelijke lease

Zakelijke lease

Zakelijke lease of financial lease is een product dat vele voordelen biedt voor ondernemers. Als ondernemer weet u hoe belangrijk en noodzakelijk een auto kan zijn voor uw bedrijfsvoering. Maar tegelijkertijd weet u ook dat de aankoop van een nieuwe auto een flinke aanslag kan zijn op uw werkkapitaal en liquiditeit.

Om ervoor te zorgen dat u gewoon door kunt gaan met ondernemen, zonder dat u hiervoor een aanslag op uw liquiditeit moet doen, kunt u bij ons een bedrijfswagen of personenauto leasen. Hiermee betaalt u de auto gewoon in maandelijkse termijnen, terwijl u economisch eigenaar van de auto bent.

In feite financiert ROS Finance uw auto voor u, terwijl u een vast maandbedrag betaalt voor de aankoop, onderhoud en reparatie van uw auto.

Kenmerken van zakelijke lease:

  • Staat los van uw overige zakelijke financieringen
  • Bepaal zelf de looptijd
  • Zekerheid: een vast laag bedrag per maand

Voordelen van zakelijke lease

Bij zakelijke lease bent u de economische eigenaar van de bedrijfswagen of personenauto. Dit biedt u vele kostenvoordelen en belastingvoordelen, die andere leasevormen u niet bieden. Daarnaast tonen de kenmerken aan dat er een hoge mate van flexibiliteit in een zakelijke lease constructie zitten. U bepaalt bijvoorbeeld zelf uw looptijd, net als de slottermijn en eventuele tussentijdse aflossingen.

  • Eigenaar van de auto
  • Vast laag maandbedrag
  • Flexibiliteit
  • Financiële voordelen

Financiële voordelen van zakelijke lease

Los van de mogelijkheid om de slottermijn bijvoorbeeld zelf op de reële restwaarde te zetten, kunt u de BTW van de aanschaf bij de fiscus terugvorderen. Daarnaast bieden wij bij ROS Finance de mogelijkheid om inruil van uw oude wagen of een deelbetaling in onze berekeningen mee te nemen, waardoor uw maandbedragen weer lager uitvallen. Tel daarbij op dat u de variabele kostenposten van uw auto, zoals de brandstof en het onderhoud, grotendeels in eigen hand heeft.

Kortom: wij bieden u een veilige financieringsoptie, die verschillende voordelen voor u als ondernemer heeft. ROS Finance zal bij het samenstellen van de overeenkomsten altijd uw persoonlijke en bedrijfssituatie in de overwegingen meenemen, opdat het voorstel geheel op maat is en aansluit op uw behoefte.

Bedrijfswagen of personenauto aanschaffen met zakelijke lease

Onze leasevoorraad bestaat uit een zeer ruim aanbod aan diverse merken bedrijfswagens en personenauto’s. Maandelijks schaffen tientallen mensen een bestelbus of auto via zakelijke lease, van ROS Finance.

Ook wanneer u een auto bij een autodealer of elders op het internet heeft gezien, kunt u deze aanschaffen met een financiering van ROS Finance. Het werkt heel simpel: binnen vijf minuten doet u uw aanvraag en wie weet rijdt u 24 uur later al rond in uw nieuwe auto!

Bekijk het lease aanbod, kies uw droomauto uit en vraag geheel vrijblijvend een zakelijke lease offerte aan!