Bedrijfswagen leasen onder de 250 euro per maand

Wilt u als ondernemer met een minder groot bestedingsbudget een nieuwe bedrijfswagen leasen? Het is bij ROS finance mogelijk een nieuwe bedrijfswagen te leasen voor onder de €250,- per maand.

Het bedrag dat u per maand kwijt bent aan het leasen van een bedrijfswagen hangt af van het leasebedrag, de slottermijn en de looptijd. Wij hebben in deze blog de beste keuzes voor u als ondernemer onder elkaar gezet:

1. De Mercedes-Benz Sprinter
2. De Volkswagen Caddy
3. De Volkswagen Transporter
4. De Ford Transit Connect
5. De Citroën Berlingo
6. Een bedrijfsauto aanschaffen met Financial Lease

 

De Mercedes-Benz Sprinter

De Mercedes-Benz Sprinter is een geliefde auto onder zakelijke rijders die een bedrijfswagen nodig hebben. Met een laadruimte van 17 m3 en een laadvermogen van 3144 kg heeft u als ondernemer geen problemen meer met het vervoeren van zware en grote voorwerpen. De Mercedes-Benz Sprinter is te leasen met voordelen als airco, cruise control en een ingebouwd navigatiesysteem. Neem nu een kijkje in de leasevoorraad en rijd weg in jouw Sprinter binnen 24 uur. Mercedes-Benz Sprinter | ROS finance

De Volkswagen Caddy

Wilt u graag een kleinere en praktische bedrijfswagen leasen? Misschien is dan de Volkswagen Caddy iets voor u. Met cruise control, warmtewerend glas en een airco bent u als ondernemer altijd comfortabel onderweg. De Caddy heeft een laadvermogen van 753 kg en beschikt over een schuifdeur, waardoor het vervoeren van goederen gemakkelijk verloopt. Bekijk de Volkswagen Caddy nu in de leasevoorraad!

Volkswagen Caddy | ROS finance

De Volkswagen Transporter

Wilt u graag in een Volkswagen rijden als bedrijfswagen? Maar is de Volkswagen Caddy nog een slag te klein? Dan biedt de Volkswagen Transporter uitkomst. Deze grotere broer van de Caddy beschikt over een laadvermogen van 970 kg, schuifdeuren en vermoeidheidsherkenning, waardoor de bestuurder alles kan meenemen en altijd veilig onderweg is. Benieuwd welke Transporter bij uw onderneming past? Neem een kijkje in de leasevoorraad.

Volkswagen Transporter | ROS finance

De Ford Transit Connect

De Ford Transit Connect is er voor iedere ondernemer die op zoek is naar een bedrijfswagen die niet zo groot is als de gemiddelde bedrijfswagen. Echter biedt deze versie van de Transit veel voordelen, zoals parkeersensoren, DAB radio en een achteruitrijcamera. Daarnaast heeft deze Ford een laadruimte van 793 kg. Zoek uw Ford Transit Connect nu uit in de leasevoorraad en rijd ermee weg binnen 24 uur.

Ford Transit Connect | ROS finance

De Citroën Berlingo

Bent u op zoek naar een bedrijfswagen met veel laadruimte, bluetooth aansluiting en cruise control? Deze voordelen komt u allemaal tegen op de Citroën Berlingo. De Berlingo, met een laadgewicht van 695 kg, is perfect voor de ondernemer die veel zware producten moet vervoeren. Bekijk deze prachtige Citroën in onze leasevoorraad!

Citroen Berlingo | ROS finance

Een auto aanschaffen met Financial Lease

De leasevoorraad van ROS finance bestaat uit een ruim aanbod bedrijfsauto’s. Maandelijks schaffen honderden ondernemers een bedrijfswagen aan met financial lease. Ook wanneer u een auto bij een autodealer of ergens anders op het internet heeft gezien, kunt u deze aanschaffen met financial lease via ROS Finance.

Terug naar overzicht