Dealer uitgelicht: Autobedrijf Westri

Op het moment bestaat onze leasevoorraad uit ruim 25.000 auto’s en zijn er meer dan 250 dealers en autobedrijven bij ROS finance aangesloten.

Dit aantal groeit nog iedere dag en we zijn dan ook maar al te blij met ons ruime leaseaanbod, omdat we daarmee onze (potentiële) leaserijders vrijwel altijd kunnen voorzien van een auto die bij hen past.

Uit de dealers en autobedrijven die aangesloten zijn bij ROS finance, lichten we elke maand één van die dealers uit. We vertellen graag meer over de expertise, het aanbod en mogelijkheden om via deze dealer een auto te leasen bij ROS finance. Deze maand lichten we Autobedrijf Westri uit Bennekom uit.

Autobedrijf Westri uit Bennekom

Autobedrijf Westri uit Bennekom is in 2009 opgericht door Wesley en Tristan van Meegdenburg. Wat begon als autopoetsbedrijf, groeide uit tot een onderneming met een RDW erkenning. Westri specialiseert zich in het in- en verkopen van jonge, tweedehands voertuigen. Bij binnenkomst van nieuwe occasions, worden deze compleet nagekeken en gereconditioneerd. De speerpunten die kenmerkend zijn voor autobedrijf Westri: kwaliteit en klanttevredenheid.

Westri | ROS finance

Een extra service die Westri biedt, is gericht op het het in- en uitvoeren van auto’s uit en naar het buitenland. Wanneer u buitenlandse klanten heeft die auto’s willen kopen en hierbij vragen om exportpapieren, dan kunt u dit doen via de export diensten van Westri. Zij melden uw voertuig aan voor export bij het RDW. Ook voor het invoeren van een auto vanuit het buitenland maken zij direct een keuringsafspraak voor u bij het RDW. Benieuwd hoe Westri hierbij precies te werk gaat? Dat lees u hier.

Westri: van bedrijfsauto tot SUV

Bij autobedrijf Westri vindt u een ruim aanbod van jonge occasions. Daarbij is het aanbod niet beperkt tot slechts één automerk. Van bedrijfsauto tot SUV, bij autobedrijf Westri bent u aan het juiste adres. Er is ook een mogelijkheid de occasions van Westri te financieren met financial lease via ROS finance, zowel voor zakelijke als particuliere rijders.

Uw autovoorraad gratis op ROS finance?

Autodealers en garages kunnen hun autovoorraad kosteloos aanmelden bij ROS finance. Dankzij een koppeling met ons systeem, worden uw auto’s automatisch getoond in onze leasevoorraad. Plaatst u een nieuwe auto in het systeem? Dan wordt deze ook direct op ROS finance getoond.

Terug naar overzicht