U heeft gefilterd op:
Geen resultaten gevonden
Merken
Toon meer
Bouwjaar
Kilometerstand
Brandstof
Transmissie
BTW / Marge
Leasebedrag
Verkoopprijs
Kleur
Toon meer
Type
Cabine
Lengte
Afstand

Financial Lease elektrische bedrijfsauto

Wilt u graag duurzaam naar uw werk en tegelijkertijd profiteren van belastingvoordelen en een lagere bijtelling? Bekijk hieronder ons aanbod in elektrische bedrijfsauto’s. 
filter%5Bactive%5D%5B%5D=1&filter%5Bmetadata.voertuigsoort.keyword%5D=Bedrijfswagen&filter%5Bmetadata.brandstof%5D=elektrisch
Resultaten:
20
Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met ROS finance
Telefonisch contact
Of stuur een e-mail naar

Veelgestelde vragen

externalId=rosfinance-bigcheese-lease-voorraad-bedrijfswagen-1.1.1.4.1.2.2&filter[active]=1
Wat gebeurt er aan het einde van het contract?
Bij een financial lease is de auto na betaling van het laatste leasetermijn (en na betaling van uw eventuele slottermijn) volledig uw eigendom.
Kan ik een financial lease afsluiten met een negatieve BKR codering?
Wanneer u een negatieve BKR codering heeft zijn er in sommige gevallen nog mogelijkheden, neem hiervoor even contact op met ons.
Staan de maandelijkse termijnen vast?
Ja, deze kunnen tussentijds niet wijzigen.
Kan ik over het maandelijkse leasebedrag ook BTW terugvorderen?
Nee, omdat u bij aanschaf van de auto het volledige BTW bedrag over de investering kunt terugvorderen kunt u niet nogmaals het BTW bedrag over de aflossing terugvorderen. Uw maandelijkse leasebedrag is dus BTW vrij.
Waarom financieren jullie 100% van de aanschafwaarde exclusief btw?
Omdat bij financial lease de auto aan de onderneming wordt gefactureerd kunt u direct de BTW bij uw eerste aangifte terugvorderen. U betaalt de BTW dus voor, net zoals bij de rest van uw zakelijke uitgaven.

Ons aanbod

Wij hebben bij ROS finance een groot assortiment aan elektrische bedrijfsauto’s. Wilt u als ondernemer graag in een multifunctionele bedrijfsauto naar uw klanten? Of wilt u, uw bedrijfsmaterialen goed en veilig laten vervoeren in een bedrijfsauto? Dan is het leasen van een elektrische bedrijfsauto de moeite waard. Denk aan een Nissan bus waar u veel ruimte in heeft voor het vervoeren van het gereedschap, maar ook u uw reclame op kunt vertonen. Hierdoor kunt u met uw ultieme bedrijfsauto de kilometers naar de klanten tegemoet gaan of gaan uw werknemers veilig de weg op! 

Wilt u graag een elektrische bedrijfsauto leasen? Heeft u vragen over het leasen van een elektrische bedrijfsauto? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze adviseurs via 0318 545 888. 

Voordelen van elektrisch rijden

Tegenwoordig zijn elektrische auto’s niet meer weg te denken. Ook kiezen veel ondernemers ervoor om elektrische bedrijfsauto’s te leasen. Dit komt voornamelijk omdat het allemaal voordelen met zich mee brengt voor u als ondernemer. 

Eén van de voordelen is dat u als ondernemer minder bijtelling betaald. Dit percentage zal voor een ondernemer uitkomen op 4%. Wanneer u ervoor kiest om een bedrijfsauto aan te schaffen die niet elektrisch is zult u 22% aan bijtelling betalen. Het is dus een groot verschil. Daarnaast hoeft u bij de aanschaf geen bpm te betalen. Bovendien maakt u met een bedrijfsauto (of uw werknemers) veel kilometers naar de klanten, zonder schadelijke- en milieuvervuilende stoffen uit te stoten.

Daarnaast is het elektrische rijden met een bedrijfsauto veel goedkoper. De onderhoudskosten zijn door weinig slijtage erg laag en de elektriciteit is voordeliger dan benzine of diesel. Zo kunt u (en uw werknemers) voordelig (en veilig) de weg op.   

Het regelen van uw leasecontract 

Heeft u de elektrische bedrijfsauto gevonden die u wilt leasen? Dien direct uw lease aanvraag in. Op die manier rijdt u binnen 24 uur de weg op tegen een vast bedrag per maand. 

U zult na het invullen van de drie stappen binnen een paar minuten een bevestigingsmail ontvangen. Alle handige gegevens zullen wij in deze mail voor u opsommen. Na het ontvangen van die mail zullen wij u binnen één dag verzekeren van meer informatie over de Financial lease mogelijkheden. 

Met behulp van onze lease calculator berekent u snel uw maandelijkse leasebedrag.