U heeft gefilterd op:
Geen resultaten gevonden
Merken
Toon meer
Leasebedrag
Bouwjaar
Kilometerstand
Brandstof
Transmissie
BTW / Marge
Verkoopprijs
Kleur
Toon meer
Type auto
Cabine
Lengte
Afstand

Financial Lease elektrische bedrijfsauto

Wilt u graag duurzaam naar uw werk en tegelijkertijd profiteren van belastingvoordelen en een lagere bijtelling? Bekijk hieronder ons aanbod in elektrische bedrijfsauto’s. 
filter%5Bactive%5D%5B%5D=1&filter%5Bmetadata.voertuigsoort.keyword%5D=Bedrijfswagen&filter%5Bmetadata.brandstof%5D=elektrisch
Resultaten:
20
Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met ROS finance
Telefonisch contact
Of stuur een e-mail naar

Veelgestelde vragen

externalId=rosfinance-bigcheese-lease-voorraad-bedrijfswagen-1.1.1.4.1.2.2&filter[active]=1
Mag ik als startende ondernemer ook een personenauto of bedrijfswagen van Volkswagen leasen?

Het is mogelijk om als startende ondernemer ook een personenauto of bedrijfsauto te leasen. Wel geldt hier, naast de BTW, een extra aanbetaling voor. Wanneer u contact met ons opneemt kunnen we dit bespreken.

Kan ik bij jullie een Volkswagen auto financieren die niet bij jullie vandaan komt?

Het regelen van uw financiering kan bij ons, ook wanneer u bij een andere aanbieder een Volkswagen personen- of bedrijfsauto heeft gevonden. Wij zullen u hierbij graag verder helpen.

Kan ik ook een hybride of elektrische Volkswagen auto leasen?

Het is mogelijk om bij ons een elektrische of hybride Volkswagen te leasen. Op de website hebben we onze voorraad in elektrische of hybride personen- en bedrijfswagens staan.

Hoe vind ik de beste Volkswagen om te leasen?

Neem voor het uitkiezen van uw personen- of bedrijfsauto contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar om hierbij te helpen.

Welke Volkswagen auto’s zijn er?

Onze voorraad in voertuigen van Volkswagen is zeer uitgebreid. Wij nodigen u uit om op onze website een kijkje te nemen naar de mogelijkheden in Volkswagen auto’s. U zult hier zeker iets naar uw smaak vinden!

Ons aanbod

Wij hebben bij ROS finance een groot assortiment aan elektrische bedrijfsauto’s. Wilt u als ondernemer graag in een multifunctionele bedrijfsauto naar uw klanten? Of wilt u, uw bedrijfsmaterialen goed en veilig laten vervoeren in een bedrijfsauto? Dan is het leasen van een elektrische bedrijfsauto de moeite waard. Denk aan een Nissan bus waar u veel ruimte in heeft voor het vervoeren van het gereedschap, maar ook u uw reclame op kunt vertonen. Hierdoor kunt u met uw ultieme bedrijfsauto de kilometers naar de klanten tegemoet gaan of gaan uw werknemers veilig de weg op! 

Wilt u graag een elektrische bedrijfsauto leasen? Heeft u vragen over het leasen van een elektrische bedrijfsauto? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze adviseurs via 0318 545 888. 

Voordelen van elektrisch rijden

Tegenwoordig zijn elektrische auto’s niet meer weg te denken. Ook kiezen veel ondernemers ervoor om elektrische bedrijfsauto’s te leasen. Dit komt voornamelijk omdat het allemaal voordelen met zich mee brengt voor u als ondernemer. 

Eén van de voordelen is dat u als ondernemer minder bijtelling betaald. Dit percentage zal voor een ondernemer uitkomen op 4%. Wanneer u ervoor kiest om een bedrijfsauto aan te schaffen die niet elektrisch is zult u 22% aan bijtelling betalen. Het is dus een groot verschil. Daarnaast hoeft u bij de aanschaf geen bpm te betalen. Bovendien maakt u met een bedrijfsauto (of uw werknemers) veel kilometers naar de klanten, zonder schadelijke- en milieuvervuilende stoffen uit te stoten.

Daarnaast is het elektrische rijden met een bedrijfsauto veel goedkoper. De onderhoudskosten zijn door weinig slijtage erg laag en de elektriciteit is voordeliger dan benzine of diesel. Zo kunt u (en uw werknemers) voordelig (en veilig) de weg op.   

Het regelen van uw leasecontract 

Heeft u de elektrische bedrijfsauto gevonden die u wilt leasen? Dien direct uw lease aanvraag in. Op die manier rijdt u binnen 24 uur de weg op tegen een vast bedrag per maand. 

U zult na het invullen van de drie stappen binnen een paar minuten een bevestigingsmail ontvangen. Alle handige gegevens zullen wij in deze mail voor u opsommen. Na het ontvangen van die mail zullen wij u binnen één dag verzekeren van meer informatie over de Financial lease mogelijkheden. 

Met behulp van onze lease calculator berekent u snel uw maandelijkse leasebedrag.