U heeft gefilterd op:
Geen resultaten gevonden
Merken
Toon meer
Bouwjaar
Kilometerstand
Brandstof
Transmissie
BTW / Marge
Leasebedrag
Verkoopprijs
Kleur
Toon meer
Type
Toon meer
Cabine
Lengte
Afstand

Elektrische auto financial leasen

Wilt u graag duurzaam van A naar B en tegelijkertijd profiteren van belastingvoordelen en een lagere bijtelling? Bekijk dan hieronder ons elektrische aanbod. 
filter%5Bactive%5D%5B%5D=1&filter%5Bmetadata.brandstof%5D=elektrisch
Resultaten:
20
Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met ROS finance
Telefonisch contact
Of stuur een e-mail naar

Veelgestelde vragen

externalId=rosfinance-bigcheese-lease-voorraad-1.1.1.4.1.2.2&filter[active]=1
Ben ik bij operational lease eigenaar van de auto?
Nee, de leasemaatschappij is eigenaar van de auto. U huurt als het ware de auto van de leasemaatschappij en de maatschappij is verantwoordelijk voor de kosten van reparatie, onderhoud, wegenbelasting, verzekeringen e.d.
Kan ik een auto die ik elders heb gezien ook aanschaffen met een financiering van ROS Finance?
Ja, Ros Finance is onafhankelijk en niet verbonden aan het autobedrijf. U heeft zelf de keuze waar u de auto koopt.
Ben ik bij private lease eigenaar van de auto?
Bij private lease bent u geen eigenaar van de auto, aan het eind van de looptijd gaat de auto terug naar de financieringsmaatschappij.
Kan ik als particulier ook een auto leasen?
Ja, sinds kort is het bij ROS Finance mogelijk om gebruik te maken van private lease, waardoor u als particulier privé een auto kunt leasen zonder de tussenkomst van een werkgever. Klik hierom onze private lease voorraad te bekijken. Daarnaast hebben wij ook de mogelijkheid om een particulieren financiering te verstrekken voor de aanschaf van een auto.
Wat gebeurt er aan het einde van het contract?
Bij een financial lease is de auto na betaling van het laatste leasetermijn (en na betaling van uw eventuele slottermijn) volledig uw eigendom.

Ons aanbod

Bij ROS finance hebben wij een groot assortiment aan elektrische auto’s. Van een BMW tot aan een Fiat, van een Porsche tot aan een Citroën 

Voor al uw vragen over het financial leasen van uw bedrijfsauto kunt u vrijblijvend Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze adviseurs via 0318 545 888.

Voordelen van elektrisch rijden

Tegenwoordig is een elektrische auto niet meer weg te denken in deze wereld. Ook kiezen steeds meer mensen ervoor om dit milieuvriendelijke voertuig te leasen. Dit komt voornamelijk door alle voordelen die een lease auto met zich meebrengt. 

Eén van de voordelen is dat u minder bijtelling betaald. Dit percentage zal bij elektrisch rijden uitkomen op 4%. Wanneer u niet voor een elektrische auto kiest zal dit 22% zijn. Het verschil is dus groot. Verder hoeft u bij de aanschaf geen bpm te betalen. Hierbij komen we ook gelijk op het volgende voordeel; doordat een elektrische auto geen schadelijke- en milieuvervuilende stoffen uitstoot, hoeft u ook geen wegenbelasting te betalen. 

Daarnaast zijn er nog twee voordelen waarom het elektrisch rijden veel goedkoper is. De onderhoudskosten zijn door weinig slijtage erg laag en de elektriciteit is voordeliger dan benzine of diesel. Zo kunt u voordelig (en veilig) de kilometers tegemoet gaan. 

Het regelen van uw leasecontract 

Bent u er samen met onze adviseurs uitgekomen en heeft u uw elektrische lease auto gevonden? Dit is is erg fijn. U kunt nu namelijk een vrijblijvende lease aanvraag indienen binnen 24 uur de weg op tegen een vast bedrag per maand. 

De aanvraag neemt niet veel van uw tijd in beslag! Binnen drie stappen krijgt u al een bevestigingsmail in uw inbox. In deze mail zullen alle relevante gegevens voor u staan opgesomd. Na de aanvraag gaan wij u binnen één dag meer informatie geven over de Financial lease mogelijkheden. Met behulp van onze lease calculator berekent u snel uw maandelijkse leasebedrag.