U heeft gefilterd op:
Geen resultaten gevonden
Merken
Toon meer
Leasebedrag
Bouwjaar
Kilometerstand
Brandstof
Transmissie
BTW / Marge
Verkoopprijs
Kleur
Toon meer
Type auto
Toon meer
Cabine
Lengte
Afstand

Elektrische auto financial leasen

Wilt u graag duurzaam van A naar B en tegelijkertijd profiteren van belastingvoordelen en een lagere bijtelling? Bekijk dan hieronder ons elektrische aanbod. 
filter%5Bactive%5D%5B%5D=1&filter%5Bmetadata.brandstof%5D=elektrisch
Resultaten:
20
Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met ROS finance
Telefonisch contact
Of stuur een e-mail naar

Veelgestelde vragen

externalId=rosfinance-bigcheese-lease-voorraad-1.1.1.4.1.2.2&filter[active]=1
Mag ik als startende ondernemer ook een personenauto of bedrijfswagen van Volkswagen leasen?

Het is mogelijk om als startende ondernemer ook een personenauto of bedrijfsauto te leasen. Wel geldt hier, naast de BTW, een extra aanbetaling voor. Wanneer u contact met ons opneemt kunnen we dit bespreken.

Kan ik bij jullie een Volkswagen auto financieren die niet bij jullie vandaan komt?

Het regelen van uw financiering kan bij ons, ook wanneer u bij een andere aanbieder een Volkswagen personen- of bedrijfsauto heeft gevonden. Wij zullen u hierbij graag verder helpen.

Kan ik ook een hybride of elektrische Volkswagen auto leasen?

Het is mogelijk om bij ons een elektrische of hybride Volkswagen te leasen. Op de website hebben we onze voorraad in elektrische of hybride personen- en bedrijfswagens staan.

Hoe vind ik de beste Volkswagen om te leasen?

Neem voor het uitkiezen van uw personen- of bedrijfsauto contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar om hierbij te helpen.

Welke Volkswagen auto’s zijn er?

Onze voorraad in voertuigen van Volkswagen is zeer uitgebreid. Wij nodigen u uit om op onze website een kijkje te nemen naar de mogelijkheden in Volkswagen auto’s. U zult hier zeker iets naar uw smaak vinden!

Ons aanbod

Bij ROS finance hebben wij een groot assortiment aan elektrische auto’s. Van een BMW tot aan een Fiat, van een Porsche tot aan een Citroën 

Voor al uw vragen over het financial leasen van uw bedrijfsauto kunt u vrijblijvend Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze adviseurs via 0318 545 888.

Voordelen van elektrisch rijden

Tegenwoordig is een elektrische auto niet meer weg te denken in deze wereld. Ook kiezen steeds meer mensen ervoor om dit milieuvriendelijke voertuig te leasen. Dit komt voornamelijk door alle voordelen die een lease auto met zich meebrengt. 

Eén van de voordelen is dat u minder bijtelling betaald. Dit percentage zal bij elektrisch rijden uitkomen op 4%. Wanneer u niet voor een elektrische auto kiest zal dit 22% zijn. Het verschil is dus groot. Verder hoeft u bij de aanschaf geen bpm te betalen. Hierbij komen we ook gelijk op het volgende voordeel; doordat een elektrische auto geen schadelijke- en milieuvervuilende stoffen uitstoot, hoeft u ook geen wegenbelasting te betalen. 

Daarnaast zijn er nog twee voordelen waarom het elektrisch rijden veel goedkoper is. De onderhoudskosten zijn door weinig slijtage erg laag en de elektriciteit is voordeliger dan benzine of diesel. Zo kunt u voordelig (en veilig) de kilometers tegemoet gaan. 

Het regelen van uw leasecontract 

Bent u er samen met onze adviseurs uitgekomen en heeft u uw elektrische lease auto gevonden? Dit is is erg fijn. U kunt nu namelijk een vrijblijvende lease aanvraag indienen binnen 24 uur de weg op tegen een vast bedrag per maand. 

De aanvraag neemt niet veel van uw tijd in beslag! Binnen drie stappen krijgt u al een bevestigingsmail in uw inbox. In deze mail zullen alle relevante gegevens voor u staan opgesomd. Na de aanvraag gaan wij u binnen één dag meer informatie geven over de Financial lease mogelijkheden. Met behulp van onze lease calculator berekent u snel uw maandelijkse leasebedrag.