U heeft gefilterd op:
Geen resultaten gevonden
Merken
Toon meer
Leasebedrag
Bouwjaar
Kilometerstand
Brandstof
Transmissie
BTW / Marge
Verkoopprijs
Kleur
Toon meer
Type auto
Toon meer
Lengte
Afstand

Financial Lease elektrische personenauto

Wilt u als ondernemer graag duurzaam van A naar B rijden in een elektrische auto die bij uw onderneming past en wilt u tegelijkertijd profiteren van belastingvoordelen en een lagere bijtelling? Bekijk dan hieronder on...
filter%5Bactive%5D%5B%5D=1&filter%5Bmetadata.voertuigsoort.keyword%5D=Personenauto&filter%5Bmetadata.brandstof%5D=elektrisch
Resultaten:
20
Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met ROS finance
Telefonisch contact
Of stuur een e-mail naar

Veelgestelde vragen

externalId=rosfinance-bigcheese-lease-voorraad-personenauto-1.1.1.4.1.2.2&filter[active]=1
Mag ik als startende ondernemer ook een personenauto of bedrijfswagen van Volkswagen leasen?

Het is mogelijk om als startende ondernemer ook een personenauto of bedrijfsauto te leasen. Wel geldt hier, naast de BTW, een extra aanbetaling voor. Wanneer u contact met ons opneemt kunnen we dit bespreken.

Kan ik bij jullie een Volkswagen auto financieren die niet bij jullie vandaan komt?

Het regelen van uw financiering kan bij ons, ook wanneer u bij een andere aanbieder een Volkswagen personen- of bedrijfsauto heeft gevonden. Wij zullen u hierbij graag verder helpen.

Kan ik ook een hybride of elektrische Volkswagen auto leasen?

Het is mogelijk om bij ons een elektrische of hybride Volkswagen te leasen. Op de website hebben we onze voorraad in elektrische of hybride personen- en bedrijfswagens staan.

Hoe vind ik de beste Volkswagen om te leasen?

Neem voor het uitkiezen van uw personen- of bedrijfsauto contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar om hierbij te helpen.

Welke Volkswagen auto’s zijn er?

Onze voorraad in voertuigen van Volkswagen is zeer uitgebreid. Wij nodigen u uit om op onze website een kijkje te nemen naar de mogelijkheden in Volkswagen auto’s. U zult hier zeker iets naar uw smaak vinden!

Ons aanbod

Bij ROS finance kunt u als ondernemer uit een groot assortiment aan elektrische personenauto’s kiezen. Zo least u een auto die volledig bij uw onderneming aansluit. Van een BMW tot aan een Peugeot, van een Audi tot aan een Mini. Alles is mogelijk bij ROS finance. 

Voor al uw vragen over het financial leasen van uw personenauto kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze adviseurs via 0318 545 888.

Voordelen van elektrisch rijden

Een elektrische auto is niet meer weg te denken in onze maatschappij. Steeds meer mensen maken de keuze om een milieuvriendelijk voertuig te leasen. Ook veel ondernemers doen dit. Dit komt omdat het leasen van een personenauto vandaag de dag veel voordelen met zich meebrengt. 

Voor een elektrische personenauto betaal je minder bijtelling vergeleken met een niet elektrische auto. Het percentage aan bijtelling van een elektrische personenauto is namelijk 4%. Voor een niet elektrische auto is dit percentage 22%. Dit is een groot verschil. Ook hoef je geen bpm en wegenbelasting te betalen. Dit zorgt ervoor dat het leasen van een auto veel goedkoper wordt. 

Daarnaast zijn de onderhoudskosten voor een elektrische personenauto veel lager door weinig slijtage en is de elektriciteit, vergeleken met de benzine en diesel, veel goedkoper. Zo kunt u veilig als ondernemer op weg van A naar B in uw personenauto. 

Het regelen van je leasecontract 

Wanneer u weet welke elektrische lease auto aan uw wensen en behoeften voldoet, kunt u een vrijblijvende lease aanvraag indienen. Nadat u dit heeft aangevraagd kunt u al binnen 24 uur de weg op tegen een vast bedrag per maand. 

Het indienen van de lease aanvraag zal een paar minuten van uw tijd innemen. Na de drie stappen krijgt u een bevestigingsmail in uw email inbox. Om het overzichtelijk te houden gaan wij alle belangrijke gegevens voor u noteren in de mail. Na het afronden van de aanvraag krijgt u al snel meer informatie over de mogelijkheden in de Financial lease. 

Met behulp van onze lease calculator berekent u snel uw maandelijkse leasebedrag.