U heeft gefilterd op:
Geen resultaten gevonden
Merken
Toon meer
Bouwjaar
Kilometerstand
Brandstof
Transmissie
BTW / Marge
Leasebedrag
Verkoopprijs
Kleur
Toon meer
Type
Toon meer
Cabine
Lengte
Afstand

Financial Lease elektrische personenauto

Wilt u als ondernemer graag duurzaam van A naar B rijden in een elektrische auto die bij uw onderneming past en wilt u tegelijkertijd profiteren van belastingvoordelen en een lagere bijtelling? Bekijk dan hieronder on...
filter%5Bactive%5D%5B%5D=1&filter%5Bmetadata.voertuigsoort.keyword%5D=Personenauto&filter%5Bmetadata.brandstof%5D=elektrisch
Resultaten:
20
Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met ROS finance
Telefonisch contact
Of stuur een e-mail naar

Veelgestelde vragen

externalId=rosfinance-bigcheese-lease-voorraad-personenauto-1.1.1.4.1.2.2&filter[active]=1
Ben ik bij operational lease eigenaar van de auto?
Nee, de leasemaatschappij is eigenaar van de auto. U huurt als het ware de auto van de leasemaatschappij en de maatschappij is verantwoordelijk voor de kosten van reparatie, onderhoud, wegenbelasting, verzekeringen e.d.
Kan ik een auto die ik elders heb gezien ook aanschaffen met een financiering van ROS Finance?
Ja, Ros Finance is onafhankelijk en niet verbonden aan het autobedrijf. U heeft zelf de keuze waar u de auto koopt.
Ben ik bij private lease eigenaar van de auto?
Bij private lease bent u geen eigenaar van de auto, aan het eind van de looptijd gaat de auto terug naar de financieringsmaatschappij.
Kan ik als particulier ook een auto leasen?
Ja, sinds kort is het bij ROS Finance mogelijk om gebruik te maken van private lease, waardoor u als particulier privé een auto kunt leasen zonder de tussenkomst van een werkgever. Klik hierom onze private lease voorraad te bekijken. Daarnaast hebben wij ook de mogelijkheid om een particulieren financiering te verstrekken voor de aanschaf van een auto.
Wat gebeurt er aan het einde van het contract?
Bij een financial lease is de auto na betaling van het laatste leasetermijn (en na betaling van uw eventuele slottermijn) volledig uw eigendom.

Ons aanbod

Bij ROS finance kunt u als ondernemer uit een groot assortiment aan elektrische personenauto’s kiezen. Zo least u een auto die volledig bij uw onderneming aansluit. Van een BMW tot aan een Peugeot, van een Audi tot aan een Mini. Alles is mogelijk bij ROS finance. 

Voor al uw vragen over het financial leasen van uw personenauto kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze adviseurs via 0318 545 888.

Voordelen van elektrisch rijden

Een elektrische auto is niet meer weg te denken in onze maatschappij. Steeds meer mensen maken de keuze om een milieuvriendelijk voertuig te leasen. Ook veel ondernemers doen dit. Dit komt omdat het leasen van een personenauto vandaag de dag veel voordelen met zich meebrengt. 

Voor een elektrische personenauto betaal je minder bijtelling vergeleken met een niet elektrische auto. Het percentage aan bijtelling van een elektrische personenauto is namelijk 4%. Voor een niet elektrische auto is dit percentage 22%. Dit is een groot verschil. Ook hoef je geen bpm en wegenbelasting te betalen. Dit zorgt ervoor dat het leasen van een auto veel goedkoper wordt. 

Daarnaast zijn de onderhoudskosten voor een elektrische personenauto veel lager door weinig slijtage en is de elektriciteit, vergeleken met de benzine en diesel, veel goedkoper. Zo kunt u veilig als ondernemer op weg van A naar B in uw personenauto. 

Het regelen van je leasecontract 

Wanneer u weet welke elektrische lease auto aan uw wensen en behoeften voldoet, kunt u een vrijblijvende lease aanvraag indienen. Nadat u dit heeft aangevraagd kunt u al binnen 24 uur de weg op tegen een vast bedrag per maand. 

Het indienen van de lease aanvraag zal een paar minuten van uw tijd innemen. Na de drie stappen krijgt u een bevestigingsmail in uw email inbox. Om het overzichtelijk te houden gaan wij alle belangrijke gegevens voor u noteren in de mail. Na het afronden van de aanvraag krijgt u al snel meer informatie over de mogelijkheden in de Financial lease. 

Met behulp van onze lease calculator berekent u snel uw maandelijkse leasebedrag.