Financial lease voor startende ondernemers

Voor veel ondernemers is een auto of bedrijfswagen een essentieel onderdeel van hun onderneming. Niet alleen vervoert u uzelf naar nieuwe en bestaande klanten, bedrijfswagens worden ook ingezet voor het vervoer van materialen. Kortom: een auto is voor veel (startende) ondernemers onmisbaar.

Maar tegelijkertijd weet u ook dat de aankoop van een nieuwe auto een flinke aanslag kan zijn op uw werkkapitaal en liquiditeit. Zeker als startende ondernemer is het kopen van een auto een erg grote en misschien wel onmogelijke investering.

Wat is financial lease?

Financial lease is een product dat vele voordelen biedt voor ondernemers. Dankzij financial lease hoeft u niet in één keer een flink bedrag op te hoesten voor de aanschaf van een nieuwe auto of bedrijfswagen, maar betaalt u deze af in termijnen. Maandelijks betaalt u een vast bedrag voor de aankoop van uw auto.

Als startende ondernemer een bedrijfswagen leasen

Bij veel leasemaatschappijen wordt pas een financial leasecontract verstrekt na het inzien van aantoonbare jaarcijfers. Als startende ondernemer heeft u die natuurlijk niet. Betekent dit dat u als startende ondernemer geen aanspraak kunt maken op financial lease? Nee! Bij ROS Finance heeft u ook als startende ondernemer de mogelijkheid om een zakelijke financiering aan te vragen voor de aanschaf van een auto.

Voordelen financial lease

Financial lease heeft een aantal aantrekkelijke voordelen voor u als startende ondernemer:

  • Geen groot startkapitaal nodig voor de aanschaf van een auto;
  • Looptijd is zelf te bepalen;
  • BTW kan teruggevorderd worden;
  • U heeft de variabele kostenposten (brandstof, onderhoud e.d.) grotendeels in eigen hand.

Heeft u de auto of bedrijfswagen van uw dromen gezien? Vul dan de lease calculator in om uw maandelijkse kosten te bepalen. Neem contact op met ROS Finance voor de mogelijkheden voor financial lease voor startende ondernemers.

Terug naar overzicht