U heeft gefilterd op:
Geen resultaten gevonden
Merken
Toon meer
Bouwjaar
Kilometerstand
Brandstof
Transmissie
BTW / Marge
Leasebedrag
Verkoopprijs
Kleur
Toon meer
Type
Toon meer
Cabine
Lengte
Afstand

Mercedes-Benz

Bent u erg geïnteresseerd in het leasen van een Mercedes-Benz met financial lease? En bent u daarnaast een ondernemer of een zzp’er? Bij ROS finance hebben wij ruim +5.500 Mercedes-Benz modellen in de lease op voorraad. 

Onze topmodellen
filter%5Bactive%5D%5B%5D=1&filter%5Bcategory%5D%5B%5D=%2FMercedes-Benz
Resultaten:
20
Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met ROS finance
Telefonisch contact
Of stuur een e-mail naar

Veelgestelde vragen

797a0d25-bc4f-48a1-b450-60fb5bf70835,89a279b5-c7f8-4949-b93a-61b77956cb61,565f5101-e62d-42a8-b05c-45d394f40c51,965604d7-7469-4c48-88ee-072656b88348,186aa87b-83de-42ff-81cf-1d20051aac44
Mag ik als startende ondernemer ook een personenauto of bedrijfswagen van Mercedes-Benz leasen?

Ja, dit is mogelijk. Wel vragen wij bij startende ondernemers een extra aanbetaling naast de BTW. Wanneer u contact met ons opneemt kunnen wij dit samen bespreken.

Kan ik bij jullie een Mercedes-Benz auto financieren die niet bij jullie vandaan komt?

Dit is geen probleem. Wij regelen ook graag uw financiering wanneer u ergens anders een Mercedes-Benz personenauto of bedrijfswagen heeft gevonden. 

Kan ik ook een hybride of elektrische Mercedes-Benz auto leasen?

Ja dit is mogelijk. Op onze website hebben we een erg groot assortiment in elektrische en hybride Mercedes-Benz personen- en bedrijfsauto’s.

Hoe vind ik de beste Mercedes-Benz auto om te leasen?

Om dit te bepalen kunt u contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder met het uitzoeken van een personen- of bedrijfsauto. 

Welke Mercedes-Benz auto’s zijn er?

Wij hebben een groot aanbod personen- en bedrijfsauto’s van Mercedes-Benz. Graag verwijzen wij u door naar de website, hier kunt u ons aanbod bewonderen.

 

Over Mercedes-Benz

Mercedes-Benz is een van de bekendste automerken ter wereld. Het bedrijf is opgericht in 1886 in Duitsland door Karl Benz en Gottlieb Daimler. In der loop der jaren is Mercedes-Benz uitgegroeid tot een van de meest innovatieve en invloedrijke autobouwers in de wereld. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis van technologische innovaties, waaronder de introductie van de eerste auto met een petrol motor, de creatie van de eerste dieselmotor en het ontwikkelen van een volledig elektrische aangedreven auto. Het automerk heeft zijn reputatie gekregen als een van de meest innovatieve auto ontwerpers.

Van Mercedes-Benz hebben wij als ROS finance verschillende uitvoeringen in personenauto’s en bedrijfsauto’s. Het is al jarenlang één van de bekendste en populairste automerken onder de zakelijke rijders. 

Mercedes-Benz leasen?

Bij Mercedes-Benz hoeft u niet bang te zijn dat u geen auto kan vinden die bij u past. Er is altijd wel een model die aan als uw wensen en behoeftes voldoet. Van bedrijfsauto’s tot personenauto’s bij Mercedes-Benz is er veel mogelijkheid in het leasen.

Een Mercedes-Benz leasen kan al vanaf €289,- per maand. Vraag nu een offerte aan via de Lease Calculator.

Waarom leasen bij ROS finance?

Bij ROS finance kan je een financial lease aangaan voor de door u uitgekozen auto of bedrijfsauto. Hiervoor hoeft u niet in één keer een groot bedrag neer te leggen. Per maand betaald u een vast bedrag af. Een positief feitje is dat er op dit vaste bedrag weinig rente zit.

Het bedrag en de termijnen waarin je dat bedrag betaald, mag u helemaal zelf bepalen. Wij vinden het belangrijk dat u zich fijn voelt bij uw keuzes. Hierdoor kunt u snel in een personenauto of bedrijfsauto van Mercedes-Benz rijden. Het maakt niet uit of u een startende zzp’er bent of juist al jarenlang een ondernemer. Voor beide partijen is Financial lease bij Ros finance een optie!

Voordelen financial lease

  • Financiering binnen 24 uur geregeld;
  • Geen administratiekosten;
  • Vaste, lage maandbedragen;
  • Leasetermijn tussen de 12 en 72 maanden;
  • Profiteer van financiële voordelen zoals BTW-terugvordering, investeringsaftrek en renteaftrek;
  • Acceptatie zonder jaarcijfers mogelijk.


Bij ROS finance helpen wij u graag verder bij het vinden van uw droomauto. Heeft u uw auto gevonden in onze voorraad of bij een andere dealer of garage? Wij helpen u graag verder bij de financiering van uw nieuwe lease auto. Neem gerust contact op met onze adviseurs bij Ros finance. Vaak is de financiering al binnen 1 dag geregeld.