U heeft gefilterd op:
Geen resultaten gevonden
Merken
Toon meer
Bouwjaar
Kilometerstand
Brandstof
Transmissie
BTW / Marge
Leasebedrag
Verkoopprijs
Kleur
Toon meer
Type
Toon meer
Afstand

MINI

Heeft u interesse in een nieuwe of tweedehandse MINI? Bij ROS finance bieden wij u een uitgebreide selectie aan MINI-modellen. U kunt de looptijd van uw contract volledig naar uw wensen aanpassen, zodat deze aansluit bij de auto en uw financiële situatie. Met een contract looptijd die past bij uw specifieke behoeften, blijft uw liquiditeit optimaal en kunt u zich volledig blijven richten op het verder ontwikkelen van uw bedrijf.

Onze topmodellen
filter%5Bactive%5D%5B%5D=1&filter%5Bcategory%5D%5B%5D=%2FMINI
Resultaten:
20
Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met ROS finance
Telefonisch contact
Of stuur een e-mail naar

Veelgestelde vragen

c47324f9-5330-488d-88bc-105e5a0de3f9,ef1fb428-9f5f-4546-afc9-d92149deddfb,c7463b52-3c85-4e01-85e4-6a4d65a3b9cb,79ea61b5-f705-4881-bdbf-9ecb0f7d1269,f382f91b-aaef-4681-922e-5f57e3272bd2
Welke MINI is het meest geschikt voor een leasecontract?

Bent u op zoek naar een personenauto of bedrijfswagen om te leasen? Onze ervaren medewerkers staan klaar om u te helpen bij het vinden van het voertuig dat aan al uw vereisten voldoet. Dankzij onze expertise kunnen wij u garanderen dat u de perfecte auto zult vinden. Neem contact met ons op als u de mogelijkheden wilt verkennen. 

Is het mogelijk om bij ROS finance een financiering aan te vragen voor een MINI, ook als deze niet door ons wordt aangeboden?

Met de financiële ondersteuning van ROS finance kunt u met een gerust hart een MINI aanschaffen, ongeacht de herkomst. Ons team van experts staat voor u klaar om u te assisteren bij het vinden van de meest gunstige financieringsmogelijkheden, zodat u optimaal kunt profiteren van uw investering. Daarnaast kunnen wij u adviseren over de meest voordelige opties als het gaat om het leasen van een MINI, zodat u optimaal kunt genieten van uw lease aankoop.

Is het voor beginnende ondernemers mogelijk om een MINI personenauto of bedrijfswagen te leasen?

Bij ROS finance hebben startende ondernemers de mogelijkheid om een personenauto of bedrijfsauto te leasen met de verplichting om te voorzien in btw-verplichtingen. Om deze verplichtingen na te kunnen komen, verzoeken wij u vriendelijk een voorschot te storten. Voor meer informatie over de beschikbare opties kunt u contact met ons opnemen.

Welke MINI’s zijn er?

Mini biedt een uitgebreide selectie voertuigen aan, waaronder sportauto’s, terreinwagens en gezin voertuigen, die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten. Voor meer gedetailleerde informatie over de diverse opties van MINI nodigen wij u uit onze website te bezoeken of contact met ons op te nemen. 

Kan ik een hybride of elektrische auto leasen?

Bent u op zoek naar een MINI met een hybride of elektrisch aandrijfssysteem? ROS finance biedt een uitgebreid assortiment aan personen- en bedrijfswagens. Onze deskundige verkoopadviseurs staan voor u klaar om u te voorzien van meer informatie. Bezoek onze website voor meer informatie of neem contact met ons op om uw wensen te realiseren.

 

Over MINI

De MINI is een auto die al decennialang een belangrijk deel uitmaakt van de autowereld. Het begon allemaal in 1959 toen de eerste MINI werd geproduceerd. Het was een ontwerp van de Britse ingenieur Alec Issigonis en werd geproduceerd door British Motor Corporation. De auto werd ontworpen om een hoog niveau van manoeuvreerbaarheid en mobiliteit te bieden. Daarnaast was het een zuinige, compacte én goedkope auto met de capaciteit voor vier personen.

Sindsdien is de MINI een waardevol onderdeel geworden van de automobielindustrie. In 2001 werd de MINI heropgericht door BMW, waarbij de productie werd verplaatst naar Oxford. Hier werden moderne versies van de MINI geproduceerd die bekend zijn om hun sportieve uiterlijk, krachtige prestaties en stijlvol interieur. De MINI is een icoon geworden voor autoliefhebbers overal ter wereld, omdat het een auto is met een eigen persoonlijkheid en kenmerken. De MINI is een auto met een rijke geschiedenis en een geweldige toekomst. 

Sinds het jaar 2001 wordt de MINI, zoals we deze vandaag de dag kennen, geproduceerd. In 2014 kreeg de MINI een modernere vormgeving. Daarnaast is er ook een sportief model van deze auto verkrijgbaar, die in rally’s gebruikt kan worden. De MINI wordt algemeen gezien als een revolutionaire, maar ook karaktervolle auto’s.

MINI leasen?

U kunt uw ideale MINI leaseauto vinden bij ROS finance. Onze lease voorraad. biedt een breed scala aan verschillende MINI personenauto’s waaruit u kunt kiezen, zoals de klassieke MINI Cooper en de stoere MINI Clubman. 

Bij ROS finance kunt u al vanaf €150,- per maand een MINI personenauto leasen. U kunt meer informatie over onze lease opties verkrijgen door een offerte aan te vragen via onze Lease Calculator.

Waarom leasen bij ROS finance?

Indien u geïnteresseerd bent in het leasen van een MINI, kunt u bij ROS finance terecht voor een snelle en effectieve financiering. Ons doel is om de financiering binnen 24 uur te regelen, met inachtneming van uw wensen en behoeften. Wij onderzoeken uw financiële mogelijkheden en het doel van de lening om een geschikte financieringsoplossing te bieden. Onze communicatie is gebaseerd op transparantie en eerlijkheid om een vertrouwensrelatie met u op te bouwen. 

Voordelen financial lease

Maak gebruik van de voordelen van financial lease door uw MINI te laten financieren bij ROS finance. U betaalt een vast maandelijks bedrag gedurende een termijn van 36 tot 72 maanden. Daarnaast kunt u profiteren van de volgende voordelen: 

  • Investerings- en renteaftrek
  • Teruggave van BTW
  • Snelle financieringsaanvraag die binnen 24 uur wordt geregeld
  • Acceptatie zonder jaarcijfers is mogelijk

Indien u elders een MINI hebt gezien die niet in onze leasevoorraad aanwezig is, kunt u nog steeds bij ons terecht voor een financiering.