27 mei 2022

Dealer uitgelicht: Autobedrijf Westri

Het aantal dealers dat zich aansluit bij ROS finance blijft groeien. Op dit moment hebben zich al meer dan 500 dealers en autobedrijven bij ons aangesloten als partner. Iedere dag helpen wij autodealers met de (online) verkoop van hun voorraad. Dit doen wij met veel enthousiasme en plezier.

Iedere maand wordt er een dealer van de maand bekendgemaakt. In de maand mei is dit geworden: Autobedrijf Westri uit Bennekom. De jongens van Westri werden letterlijk en figuurlijk door onze Sjoerd in het zonnetje gezet. ROS finance kijkt ernaar uit om in samenwerking met hen nog meer ondernemers en particulieren te ondersteunen bij het vinden van de auto die voldoet aan al hun wensen en eisen. 

Dealer van de maand bij ROS finance

Als blijk van waardering voor onze aangesloten partners, geven wij hen graag extra aandacht. Dit doen wij door middel van de inzet van gratis advertenties op Marktplaats, een blogartikel op onze website en social media kanalen. Daarnaast krijgt de dealer van de maand een prominente plek op de homepage van ROS finance dat zorgt voor nóg meer exposure onder (potentiële) leaserijders. 

Autobedrijf Westri in Bennekom


Autobedrijf Westri is met veel liefde en passie opgericht door de neven Wesley en Tristan van Meegdenburg. Al vanaf hun eerste jaren hebben zij veel meegekregen van de autobranche. Zij kijken er zelf ook niet gek van op dat zij uiteindelijk de eigenaren zijn geworden van een eigen autobedrijf. Het zit in hun DNA. 

Jaren terug begonnen zij als autopoetsbedrijf. Dit groeide al snel uit tot een kleinschalige onderneming die zich bezighield met de in- en verkoop van exclusieve auto’s. Op 24 februari 2010 is Autobedrijf Westri in Bennekom opgericht. Met trots laten zij weten hun RDW erkenning behaald te hebben. In de afgelopen jaren is dit bedrijf enorm hard gegroeid. Zelfs zo hard dat Autobedrijf Westri ondertussen een bekende naam is binnen de autowereld.

Occasions van Autobedrijf Westri in Bennekom 

In onze lease voorraad vind je momenteel ruim 50 occasions van Autobedrijf Westri. Binnen deze voorraad bevinden zich personenauto’s van o.a. BMW, Audi, Mercedes en Land Rover. Autobedrijf Westri is zich ervan bewust dat de automotive branche zich snel voortbeweegt. De ontwikkelingen schieten van de eerste naar de derde versnelling. Benzine, diesel, hybride of volledig elektrisch rijden. Deze ontwikkelingen volgen zij met de grootste interesse en willen graag koploper blijven in het duurzaam ondernemen binnen deze branche. 

Bij Westri ben je aan het juiste adres voor exclusieve, jong gebruikte voertuigen. Alle auto’s worden zorgvuldig nagekeken bij binnenkomst en compleet gereconditioneerd, zowel van binnen als van buiten. Autobedrijf Westri Bennekom heeft kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Alles wat tot in de puntjes verzorgd. 

Natuurlijk is er de mogelijkheid om een occasion van Autobedrijf Westri bij ROS finance te financieren met financial lease. Zowel de zakelijke als de particuliere leaserijder kan bij ROS finance terecht voor een financiering. 

Partner worden van ROS?

Zowel autodealers als garages kunnen hun autovoorraad gratis aanmelden bij ROS finance. Wij zorgen ervoor dat de voorraad personenauto’s en bedrijfswagens automatisch gekoppeld worden aan onze lease voorraad. Op deze manier zijn de occasions direct zichtbaar op de website van ROS finance. Zo zorgen we samen voor een groeiend aantal leads en verkopen!

Ook interessant