17 november 2020

Renault Leasen in 2020: De Top 3

Renault Captur

In 2020 is de populaire Renault Captur verduurzaamd en compleet vernieuwd. Zo bracht Renault twee verschillende varianten op de markt; de Captur E-Tech en Captur Business. De Plug-in Hybrid variant biedt 65 elektrische kilometers voor kortere afstanden. Voor een langere afstand kan overgeschakeld worden op brandstof. De Business editie van de Captur biedt comfortabele ritten over langere afstanden.

Renault Captur | ROS finance

Renault Clio

Renault heeft zeker niet stilgezeten in 2020. Zo hebben ze naast de Captur E-Tech ook de Renault Clio E-Tech op de markt gebracht. Dit is de tweede Renault die als Plug-in Hybrid beschikbaar is. Daarnaast is deze Clio beschikbaar als uitvoering die rijdt op brandstof. Geniet hierbij van vele voordelen, zoals een ingebouwd scherm met navigatie, een start/stop systeem en diverse parkeersensoren.

Grand Scenic

De Renault Grand Scenic is de juiste keuze voor wanneer u in een ruime en luxe auto onderweg wilt zijn. De Grand Scenic biedt voor alle inzittenden veel comfort met de strak afgewerkte stoelen en bekleding. De chauffeur beschikt over verschillende opties als een ingebouwd navigatiesysteem, een keyless start systeem en cruise control.

Renault Grand Scenic | ROS Finance

Direct een Renault leasen?

Enthousiast geworden en binnen 24 uur een Renault leasen? Dat kan bij ROS finance! Bij ons vindt u zowel nieuwe modellen als occassions. Bekijk ook andere modellen in onze leasevoorraad. Ook kunt u uw auto laten financieren door ROS finance als u die elders heeft gevonden. Financial lease biedt u meerdere financiële voordelen. Betaal een laag, vast bedrag per maand en rijd binnen 24 uur de weg op. Bereken met behulp van onze lease calculator vast het maandelijkse leasebedrag.

Ook interessant