Lenen. Niet bepaald een handeling die de gemiddelde mens elke dag uitvoert. En toch heeft een heel groot gedeelte van de Nederlanders momenteel wel één lening lopen. Of dat nu een hypotheek of een afbetalingsregeling bij zijn of haar buurman betreft.

Wanneer u een lening aangaat, legt u zich vast aan een aantal verplichtingen waaraan u moet voldoen. Eigenlijk betekent dit altijd: u moet een periodiek bedrag aflossen, waarbij eventuele rente al inbegrepen is.

Financial lease via ROS finance: een lening

In feite is de aanschaf van een auto via ROS finance gewoon een lening. Wij betalen de auto die u aanschaft, met ons eigen geld. Vervolgens betaalt u weer een maandelijks vast en laag bedrag. Voor u komt er geen andere partij om de hoek kijken!

Waarom is financial lease een interessante financieringsmethode voor uw auto?

Waar bij een normale lening de rentepercentages en aflossingen kunnen wijzigen naar verloop van tijd, vanwege veranderende omstandigheden, weet u met financial lease altijd waar u aan toe bent. U betaalt immers één vast maandelijks bedrag, gedurende de gehele aflossingsperiode. Eventueel aangevuld met een slottermijn. Duidelijker wordt het niet!

Daarnaast hoeft u de gehele papieren tijger, waarmee u worstelt bij het afsluiten van leningen, niet te bestrijden. Een simpel krabbeltje en u weet zeker dat u een betrouwbare lening tegen heldere voorwaarden afgesloten heeft. Of nog beter: u weet zeker dat de financiering van uw nieuwe (bedrijfs)auto direct al volledig rond is, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om toekomstige financieringen.